Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Celte, daj da pikamo neku akustiku opet! :)

2. ocemo, imam i par ideja, nego da uvezbam malo :)

3. Baci ih na fejs da vidim kaj planiraš, možemo zajedno da sviramo. :)

4. aj kad dodjem kuci, javicu se.

5. ваља ли ово другари? имам фину акустару али није озвучена, нашо сам ово чудо за 4 сома. има ли неко искуства и вреди ли? иначе у митрос нов кошта 7 сома

http://i.imgur.com/Vd0QQEX.png

6. Šta je to? Onaj kao pikap za akustaru? Meni to sranje, uzmi električnu ko čo'ek.

7. Čače, brate, sad ko da si mu rekao, 'ne treba ti plug za traktor, kupi poršea pa ori'. Jebem li ga kako rade ovi magneti, trebalo bi da je dobro.

8. стварно чаке боктејебо, па треба ми озвучена акустара а не електрична :Д штајазнам, симор данкан је добра марка мада никад нисам имао искуства са овим магнетима, пробаћу па вам јављам утиске.

самбо не ваља за курац али са сквајером никад ниси на сигурно, једна у 10 гитара су им феноменалне и дефинитивно их продају испод праве цене, али осталих 9 не ваљају па макар ти их и џабе давали, мој предлог ти је да не узимаш.

9. Bullet ne valja, affinity serija i jače su okej kupovina. Naravno, probrati komad. Polovan.

10. E taj fazon, još ima hambaker kod kobilice, HSS varijanta, univerzalna kombinacija. Kapiram da na oglasima ide za nekih 150 evra.

http://www.halooglasi.com/muzika-i-instrumenti/gitare/squier-affinity-stratocaster.o-326747.128.html

taj fazon

11. https://www.youtube.com/watch?v=BffI4KqsVCQ

Recimo da sam izmislio stil muzike tipa mjetal Rambo Amadeus.

12. Хаха, нот бед.

13. симор данкан је добра марка мада никад нисам имао искуства са овим магнетима, пробаћу па вам јављам утиске.

Ја сам свирао с овим, па ћу с обзиром на то казати шта мислим!!!
    Даје доста пун и богат звук, лепо звоне жице, прилично јасно се чује свирање, али му са друге стране мало убија оштрину, па је било мало теже подесити еквилајзер на миксети уз лошију акустару. Све у свему, озвучена свакако лепше звучи, али ово је мени радило одличан посао за свирке са баш акустичном гитаром у кафићу где стаје 50-60 људи.
    ЕДИТ: А и чињеница да је полован 4 сома је мени охрабрујућа, јер се могу наћи неки кинекси безвезни магнети који коштају и по сома ипо, што је реално скупо.

14. Evo ljudi, koji ste Beogradjani i okolni domoroci, ako ste za vikend tu negde o Beogradu, dolazimo drugar i ja da sviramo tako malo radi razonode i druženja, pa ako neko ima želju da se zajebavamo u parku pored skc-a najverovatnije, nek' mi se javi, pa ćemo se dogovoriti sve. Bilo bi lepo videti neke od vas (opet).

15. СКЦ у центру или код студењака?

16. Nisam siguran koja je razlika, tako da seljačko objašnjenje glasi - kad ideš uzbrdo od železničke, pa onaj odma levo što je. Tu bi verovatno trebali da budemo.

17. Дап.. то је центар..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.