m.. bedak.. neću ih imati dok ne odem u ch.. damn.
i razmišljala sam da prodam raspad od moje akustične, al' neću.. previše sam emotivno vezana za istu :D
Ja imam jednog kog sam na akciji platio 160 evra, a regularna cena pre te akcije mu je bila 190, danas u Mitrosu košta 210 evra, po kvalitetu zvuka i svega je kao da je plaćen bar jedno 260, a onda mi se na njega potpisao i Duda Bezuha tako da je sad... od neprocenjive vrednosti :D
Ја, вала имам, и то подоста. Једине Ибанез гитаре које могу да сварим су оне из Art серије, остале су ми много циганске. Сама чињеница да је оснивач компаније Јапанац говори довољно. Јапанци и гитаре... То као да су Срби узели да праве виски на пример.
Генерално не волим те бездушне, спортске гитаре, одвратне су ми.
Сама чињеница да је оснивач компаније Јапанац говори довољно. Јапанци и гитаре...
Da, a ime kompanije mi zvuci ko neki spanski fudbaler, uvek mi dodje da izgovorim IbaNJez :) I svaka gitara im je kopija druge, samo kao neki kul, ostriji oblik i to je to. Sranje.
Čak, kvalitet Ibanez gitara mnogo varira od serije do serije, a čak i u sklopu serije je drastična razlika medju modelima. Ima jako dobrih modela, do krš i očaj. Mada naravno nije najbolji, ali u odnosu cena-kvalitet u toj klasi jeste. Dalje, meni Ibanez odgovara jer sviram sve od teškog metala do klasike, pa mi dobro dodje univerzalna gitara.
Imam Ibaneza i akustaru i elektrik, jebu keve obe. I to sam čak uspeo da nabavim left handed modele konačno! 2 rodjendana sam štedeo za akustaru, jebem ih u cenu. ALi zvuči kao hor Bečkih dečaka u punom sjaju! Ibanez ftw.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
:)
Нигде у Београду нисам видео. Што рече Зељчек, једино може да се провери у том новосадском Стрингеру. Шта знам... 50-60 евра, не више. :)
:)
http://www.kupujemprodajem.com/Puzija-gitara-459485-oglas.htm?filter_id=1638737
Jedino na nekim malim oglasima ako nadjes
Jedino na nekim malim oglasima ako nadjes
Ахаха, и ја малопре видех тај оглас. :) Узгред, виђао сам пар пута по огласима, али капирам да се то брзо распрода. Треба пратити.
m.. bedak.. neću ih imati dok ne odem u ch.. damn.
i razmišljala sam da prodam raspad od moje akustične, al' neću.. previše sam emotivno vezana za istu :D
ma, ne bi' ja tenor, no sopran.. skroz jednostavne, ovog tipa
http://www.woodbrass.com/en/images/woodbrass/UKULELE+US80+S.JPG
videh jednom prilikom na limundu, i to su se prodale za baš male para (ispod 3000)
E, па, једино да пратиш огласе редовно. :)
e, obradovali ste me sad.. u pm.. :D
ništa, tražiću ih po (j)evropi..
Pa ono, ako baš hoćeš...naruči iz neke evropske države da ti pošalju, jes da će da bude malo skuplje, ali to ti je najbolja solucija...
Nego šta vi bre ljudi imate protiv Ibaneza? A??!
:P :))
Ja imam jednog kog sam na akciji platio 160 evra, a regularna cena pre te akcije mu je bila 190, danas u Mitrosu košta 210 evra, po kvalitetu zvuka i svega je kao da je plaćen bar jedno 260, a onda mi se na njega potpisao i Duda Bezuha tako da je sad... od neprocenjive vrednosti :D
Bar za mene:)
ja vala ništa, to mi je omiljena gitara :D
Ja da imam 1500€ (a imacu) bez mnogo razmisljanja bih uzeo Dzema... a dobro, mozda bi pre uzeo neki RR, al mi je Dzem na drugom mestu :D
Ја, вала имам, и то подоста. Једине Ибанез гитаре које могу да сварим су оне из Art серије, остале су ми много циганске. Сама чињеница да је оснивач компаније Јапанац говори довољно. Јапанци и гитаре... То као да су Срби узели да праве виски на пример.
Генерално не волим те бездушне, спортске гитаре, одвратне су ми.
Da, a ime kompanije mi zvuci ko neki spanski fudbaler, uvek mi dodje da izgovorim IbaNJez :) I svaka gitara im je kopija druge, samo kao neki kul, ostriji oblik i to je to. Sranje.
Oprosti im Bože, ne znaju šta čine. :)
Sto, jesi i ti od onih sto im je IbaNJez najbolji?
Ибанез електричне су, по мени, говно. Али су им акустичне сасвим солидне, штавише, одличне, а и цена им је скроз ок.
Čak, kvalitet Ibanez gitara mnogo varira od serije do serije, a čak i u sklopu serije je drastična razlika medju modelima. Ima jako dobrih modela, do krš i očaj. Mada naravno nije najbolji, ali u odnosu cena-kvalitet u toj klasi jeste. Dalje, meni Ibanez odgovara jer sviram sve od teškog metala do klasike, pa mi dobro dodje univerzalna gitara.
Imam Ibaneza i akustaru i elektrik, jebu keve obe. I to sam čak uspeo da nabavim left handed modele konačno! 2 rodjendana sam štedeo za akustaru, jebem ih u cenu. ALi zvuči kao hor Bečkih dečaka u punom sjaju! Ibanez ftw.
bem li vas, gitaristi. nikakvu pomoć ja od vas nemam.
i ibanez je skroz jebačka gitara, 'nako.. sexy. to mi je ljubav iz mladosti.