Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Па, шта је то Г?
    Г као Г тон или као Г акорд? Опет, ако је акорд, то је широк појам кад је гитара у питању.

2. Votafak?
    Verovatno trol.

3. Џими, јес'то ти? (: Смрди мало

4. Ахаха! Нисам ја, јбт. :)

5. Vizarde, muzicki kviz!

6. то хоће странци да нам деру џепи!

LJOLJ! :)

7. rnr jednostavno kliknes na krug pored broja ako sam dobro shvatio sta te muci.
    za tu gitaru ne znam

Sta mislite o schecter c1 plus
    http://www.vwallguitars.com/images/uploads/Schecter-C1-plus-dbsb1.jpg
    dobio sam ponudu za ovog polovnjaka ali ne znam nista o ovim gitarama.
    kaze lik da je uzeo prosle godine.

ako to otpadne pogledao bih hamer gitare.cini mi se da za manje pare od epifona dobijes pravi tor od javora i bolje magnete ali nisam siguran.
    ne mislim na neko odredjeni model vec uopsteno o tim gitarama.
    nista ne znam ni o njima.

sta vi mislite o ovim dzitrama ?

8. Ја сам о Schecter гитарама чуо све најбоље. Мада, оно - колико пара, толико и музике, а кад се узме у обзир да они неке јефтине моделе и немају, то је доста музике кад је тај бренд у питању. :) Да се тако духовито изразим. :))

rnrt-rain, лепо изгледа акустара. :) Чак и да не вреди пара (а требало би да вреди), увек можеш да испозираш с њом. :))

9. Kaze mi taj lik da je platio u Mitrosu 75 000.
    Danas sam otisao i stvarno je toliko.probao sam je i ok mi je gitara(jebiga kad se ne razumem svaka mi je dobra,ali verujem da je mnogo bolja od Epifona).

Pitam ga za cenu a on kaze
    "Oko cene sam razmisljao za nekih 450 eura. Ali ne bih sada o tome.. pogledaj instrument pa ce pasti neki dogovor..."

E sad ja bih gledao da spustim na 400 jer tesko da cu vise imati.

Sta mislite o ovome?

10. Исплати се и за 500. А ако можеш, ти спусти на 400. Добре су то гитаре.

11. E Dzimi pitao si me da l' sam radio i vrat..pre jedno 100 godina (nisam zalazio ovde duze vreme)

Skidao sam lak i sredjivao malo, posto mi je vrat od sviranja bio sa donje strane crn, morao sam.
    Koristi brodski lak, najjaci je od svih, odporan na toplotu i krzanje...

12. Jos samo jedno pitanje u vezi Schectera.

Na tom sto sam probao u mitrosu akcija je bila jako visoka.
    Gore nego na mojoj akusticnoj.
    ali video sam da kada bi se zice malo spustile dodirivale bi bridz magnet.
    Znam da se moze podesiti i visina magneta i sve to, ali cisto da budem siguran:

Moze li se to srediti setupom?

13. Хвала, даркмане. Ја сам мислио озбиљне интервенције да радим на неком свом Сквајеру, па ће да падне и комплет сређивање врата.

Rosoneri, може све да се среди. Жице би спустио доле на оним седлима на мосту одвртањем шрафова на сваком седлу појединачно. Магнете би спустио исто одвртањем шрафова на магнетима (не она 4 на ћошковима, него она два пара шрафова у средини).

14. Hvala. Najverovatnije uzimam tu ako se dogovorimo oko cene.

15. Kad uzmes da nam kazes kakva je.

16. http://www.mitrosmusic.com/proizvod/5540-Stagg-SW201-1-2-BLS/
    dzimi(ili bilo ko drugi,@rosonmeri za dugmice sam se snaso :D) aj ti pomozi, ne znam kako se metronom uskladjuje sa pesmom a cuo sam da i ovi na internetu mogu da pomognu dosta oko vezbanja ritma dok ne steknem osecaj.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.