Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
malo nize.
manje volis pedere ili lezbejke?
Svu moju ljubav sam podario lezbejkama, tako da pederima ostaje kurac. Ne bukvalno.
Umiješ li da nabrojiš 5 vozova?
bez vagona, sa 1 vagonom, sa 2, sa 3 i sa 4 vagona.
seka aleksic ili jelena karleusa?
Jelena Tihi Ubica.
Ako je danas 0 stepeni, a sutra će bit' duplo hladnije, kol'ko će onda bit' stepeni?
duplo manje.
koliko je pola od 8 puta tri cetvrtine od 16, sve na kvadrat?
Neću da ti kažem.
Kako se zove muška vjeverica?
kako god joj das ime...
fudbal ili kosarka?
košarka
............
šta misliš o sebi?
ne bas najbolje, al nije ni lose...treba poraditi na mnogo cemu
cetnici ili partizani?
Hajduci.
Od čega se pravi dječija pašteta?
od cega se pravi i ona za odrasle...
selo ili grad?
Seks i grad!
Volite li Girls Aloud?
wtf?!
gospodar prstenova?
????
Da li bi ste me polizali kao sladoled?
mozda...ako se umocis u vanilu i jagodu... :p
seks - sa ili bez kondoma?
SA!Mislite na to...
..................................
Koliko ribe mesečno pojedete?
ne vodim evidenciju, ali...kilu-dve
sa koliko devojaka/momaka ste bili do sada?
2
Da li pijete dovoljno vode?
3-4 l dnevno
konji ili krave?
Težak izbor...slatki su mi i jedni i drugi.
Da li masturbirate?