Prijava

Čupakabras...Amparo...Sulema...Mario...

ne gledajte na gugle...

uostalom jel postoji neka latinoamerička serija koja vam se svidela...ajde pa mi smo ko deca bili bombardovani time čak i u školi.

e kad ti se ni Marisol nije svidela :)

ja sam trčao iz škole kući da gledam Kasandru i plakao sam kad je Rosaura ubila Randua...ali Mario iz Marislol je legenda :)

(ja sam se slikao sa kasandrom i randuom kad su bili u srbji)

marisol nisam pomno pratio zato što mi nije bila lepa. em što nije bila nešto dok je glumila kao mladu jer je imala ožiljak i sve to, em posle pola serije ona ima nesto 50 godina i onu nadrkanu cerku sto se samo dere.

:D

Jesi kurac!Daj slike na forum,PLIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZ

ahahah kod keve su mi u albumu :D možda i okačim pa brzo obrišem. ovih dana, kad nabavim.

Ja rekoh vec jednom parafrazirajuci Luciju iz Carli Brauna : "Od svih Surovih,ti si najsuroviji"!Obavezno da budem tu da vidim to :)Onda ja kacim moju sa Bajom Malim Knindzom,ali to mogu i sad haha

e jebiga, moj trenutak slave bio je samo sa ovo dvoje. to mi je jedini adut!

hahaaha, ja ulazem sve da vidim surovog i kasandru.

Evo vam Baja,jebo vas Baja :).Pogadjajte ko je pijaniji na slici.Sad ocu Kasandru pod hitno!

jebo te baja. da imaš nekog iz neke sapunice, tipa gigu moravca, pa i da kažeš da si postigao nešto u životu. ovako sedi jedan :)

Ja cekam i dalje Kasandru....

nećeš je videti još nedelju dana sigurno. idem nešto do subotice prekosutra ujutru, pa kad se vratim.

E,dogovoreno onda!Skidam i ja Bajicu,i vracam nesto normalno.

Ludi ste, braćo!

Surovi, Kasandra je bio standard, etalon prema kojem se merila vrednost ostalih serija, pa nju su i počeli da repriziraju na drugom kanalu, dok je još trajala na trećem...

Za Marisol se slažem, al ipak nekako mi kulje da se podsetimo onog batlera što ga ubijaju (ne mogu imena da se setim), onda onog Hose Andresa (onaj s mustaćima valjda) i ostalih nego Matijasa, Dorinde, Čabele, Ignasija, Luis Davida, Tomasa, Rosaure, Randua, Donje Herminije i ostalih koje svi znaju.

Nego, zašto je Don Pio pucao iz pištolja na onaj kant način? Jel se seća neko? :)

mario iz marisol jeste legenda :D:D:D

Car... http://tvnovelas.tripod.com/mex-pix/sbasanez.jpg beše valjda na kraju i sidu dobio :) a tek kad se setim Suleme i onih njenih jabuka :)