Dodajem karate kid
aliiii, ja sam mislila da napravimo mali izuzetak sa konkretnim slucajem. stavljam veto na stavljanje veta od sad pa na dalje i ubuduce. eto tako. moze? :D
Дајте, уозбиљите се! Фино се играјте! Бирамо 100 најбољих. :)
Скидам Карате кид.
trltrl, sasvim razumijem, opravdano. :) Ali ovdje je svakako zavladala neka drugačija atmosfera...
Nego! evo jedan najbolji da dodam: Strožek(1977).
Lullaby, zavladala je neka 'skidamo sto najboljih' atmosfera, pa sam ja morala nekako da odreagujem, osetila sam dužnost moralnu! :)
skidam gace
A GDE JE NAJBOLJI HOROR SVIH VREMENA???
Gde je Exorcist???
Dodajem - Exorcist.
Pa trltrl, o tome ti pričam. Možda treba staviti neki rok do kojeg se mogu postavljati i skidati filmovi, ili ograničiti svakoga na po tri prijedloga za i protiv. Jer ovako neće moći.
Brutalno nas lože, a mi neku dužnost moralnu osjećamo pa se primamo i branimo, ahahah
:D :D Ja bih volela da nekom metodom otkrijem da je neko skinuo film koji NIJE gledao, volela bih informativni razgovor da obavim s tom osobom! :preti: hahaha
Ja sam stvarno mislio da ljudi sa ovim "skidam *" oce da kazu da skidaju film sa neta da odgledaju.
hahahahhaha
joj moguće! :D
А зар није?!?! О.о
hahahaha DA!
Додајем "Марс напада".
Мислиш, скидаш? О.о
I, opet diverzija.
Ne skidam mars napada. i ovako mi koči net! :D
trltrl, podržavam te u ovom konkretnom slučaju. Ali, onda bi svako mogao tako da štiti svog miljenika, pa bi moglo svega da bude.