Vukajlija top 100

1. trltrl, podržavam te u ovom konkretnom slučaju. Ali, onda bi svako mogao tako da štiti svog miljenika, pa bi moglo svega da bude.

2. Dodajem karate kid

3. aliiii, ja sam mislila da napravimo mali izuzetak sa konkretnim slucajem. stavljam veto na stavljanje veta od sad pa na dalje i ubuduce. eto tako. moze? :D

4. Дајте, уозбиљите се! Фино се играјте! Бирамо 100 најбољих. :)

Скидам Карате кид.

5. trltrl, sasvim razumijem, opravdano. :) Ali ovdje je svakako zavladala neka drugačija atmosfera...

6. Nego! evo jedan najbolji da dodam: Strožek(1977).

7. Lullaby, zavladala je neka 'skidamo sto najboljih' atmosfera, pa sam ja morala nekako da odreagujem, osetila sam dužnost moralnu! :)

8. A GDE JE NAJBOLJI HOROR SVIH VREMENA???

Gde je Exorcist???

Dodajem - Exorcist.

9. Pa trltrl, o tome ti pričam. Možda treba staviti neki rok do kojeg se mogu postavljati i skidati filmovi, ili ograničiti svakoga na po tri prijedloga za i protiv. Jer ovako neće moći.

10. Brutalno nas lože, a mi neku dužnost moralnu osjećamo pa se primamo i branimo, ahahah

11. :D :D Ja bih volela da nekom metodom otkrijem da je neko skinuo film koji NIJE gledao, volela bih informativni razgovor da obavim s tom osobom! :preti: hahaha

12. Ja sam stvarno mislio da ljudi sa ovim "skidam *" oce da kazu da skidaju film sa neta da odgledaju.

13. hahahahhaha

joj moguće! :D

14. А зар није?!?! О.о

15. Додајем "Марс напада".

16. Мислиш, скидаш? О.о

17. I, opet diverzija.

18. Ne skidam mars napada. i ovako mi koči net! :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.