Koje vam jaje vise visi?

1. Lijevo Levo left

:D

2. visi mi vise leva sisa. to je pandan valjda jajima.

3. Levo.

Janooo baci sisu da se igramoooo.. :p

4. meni levi jajnik uvećan.

5. Лево је мало веће, али десно више виси.

6. Ovo pitanje me baci na razmišljanje :))
    Ne smijem reći, ako kažem, ovo drugo će da se naljuti :D

7. Levo više visi al' zato je desno lepše.

8. Desno!
    p.s. Tema je genijalna što sam zaključio iz toga da me je naterala da ustanem skinem se i bacim pogled! Bravo!

9. Лево је мало веће, али десно више виси.

Isto...

10. Оба, јебо га ти.

11. Žena mi kaže levo,mada njoj ništa ne verujem.

12. U vecini slucajeva levo, mada je naslov teme malo nejasan. Postoje anatomski razlozi za tako nesto. Venska cirkulacija levoga jajeta se razlikuje od desnog i sporija je, pa je levo uvek blago nateceno, zbog cega je teze i podloznije gravitaciji. Inace zbog ovoga levo jaje cesce oboljeva.

Edit: kod mene patka zauzima najnizu poziciju. tj. najvise visi, kao surla kod slonceta.

13. Oš' da kažeš da je moja žena u pravu?

14. Јеси опр'о руке, парадајз Сосу?

15. jesam, pre proveravanja :)

16. Oš' da kažeš da je moja žena u pravu?

Zensko oko je nepogresivo kada su te stvari u pitanju. To sto ona vidi ti ne mozes ni da sanjas. One analiziraju svaki detalj, dok su za tebe muda samo muda.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.