Javioooooooo,brateeeeee,evo me,jedva kucam!
ou jea! that's the spirit! :)
ma da si ti ziv i zdrav...bole te tuki...:)
предраже...фала за дочек...али спазите данетову слику са легендом..и тропрстаћћа ;)....
ALKOS,ALKOS NEMA PERSPEKTIVU!
Dobar covek donosi mu PIVU
Nemam pojma,za mene je baja srpski tomson.Zato mi se i nikad nije sviđao.
Дункан "снимљен" одавно :) Само је вечерас тежак за конверзацију... мада нема везе, стидеће се сутра :)))))
Ne diraj Bajicu,elektro.On je moj covek,nije Tompson,on je srpski branitelj,a ne ustasa,a to nije isto,jbg...
ма кад баја заори,готов је готов је убиће га жена....нема ту томсон ово оно...него брацо наручиде вамо још једну туру :)...
Pedja,svi znaju da ja ne zanm za blam
Srpski četnik ili hrvatski ustaša,mani je to sve ista bagra koja je razjebala jednu lepu državu u kojoj smo mogli lepo da živimo.
Ali manimo se politike,ko se napio ovih dana?
Zato sam i stavio onoliki smajli na kraju, sinak... nisam ni mislio da ćeš stvarno da se kaješ :)
Ja se napio sad!I juce,i prekjuce i sammo Bajica prasi(ali one nenacionalisticke)
http://www.youtube.com/watch?v=OVv27VpvRTc
хм...ко није електро?! ;)
Pedja,mi se nalazimo u Skadarliji ove nedelje,opusteno :)
Ja nisam,samo sam upao u neke koprive,bem li ga šta su i sad imam neki osip po rukama.
Duncane, bo sam na nekoj operaciji pre neki dan, ali ću da se potrudim, obećavam :)
Jel mozga :D
Pedja,oporavi se od lobotomije,pa se javi :))))Do 14. sam tu,a posle METALIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Javioooooooo,brateeeeee,evo me,jedva kucam!
ou jea! that's the spirit! :)
ma da si ti ziv i zdrav...bole te tuki...:)
предраже...фала за дочек...али спазите данетову слику са легендом..и тропрстаћћа ;)....
ALKOS,ALKOS NEMA PERSPEKTIVU!
Dobar covek donosi mu PIVU
Nemam pojma,za mene je baja srpski tomson.Zato mi se i nikad nije sviđao.
Дункан "снимљен" одавно :)
Само је вечерас тежак за конверзацију... мада нема везе, стидеће се сутра :)))))
Ne diraj Bajicu,elektro.On je moj covek,nije Tompson,on je srpski branitelj,a ne ustasa,a to nije isto,jbg...
ма кад баја заори,готов је готов је убиће га жена....нема ту томсон ово оно...него брацо наручиде вамо још једну туру :)...
Pedja,svi znaju da ja ne zanm za blam
Srpski četnik ili hrvatski ustaša,mani je to sve ista bagra koja je razjebala jednu lepu državu u kojoj smo mogli lepo da živimo.
Ali manimo se politike,ko se napio ovih dana?
Zato sam i stavio onoliki smajli na kraju, sinak... nisam ni mislio da ćeš stvarno da se kaješ :)
Ja se napio sad!I juce,i prekjuce i sammo Bajica prasi(ali one nenacionalisticke)
http://www.youtube.com/watch?v=OVv27VpvRTc
хм...ко није електро?! ;)
Pedja,mi se nalazimo u Skadarliji ove nedelje,opusteno :)
Ja nisam,samo sam upao u neke koprive,bem li ga šta su i sad imam neki osip po rukama.
Duncane, bo sam na nekoj operaciji pre neki dan, ali ću da se potrudim, obećavam :)
Jel mozga :D
Pedja,oporavi se od lobotomije,pa se javi :))))Do 14. sam tu,a posle METALIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA