Ко последњи 45

1. mirna ko macak u dzaku..:-)...pardon,maca u dzaku da ne kazem zec u dzaku....:p))

2. dobro da si ti došao nekad uveče da vidiš kakva atmosfera vlada :)

3. hahahaha aj nemoj da kazes. shvatili smo poentu :D

4. :-)..hvala zecu, prizvah te..:-))))

5. gde si bre dio, ja sam otišla u kurac skroz, po čitavu noć ovde blejim, ako ne ovde onda negde drugo, na neki drugi sajt, pa kasnije ustanam, dok sve pozavršavam dođem tek oko 5 opet, a tad vas nema :/
    nikako dase sretnemo

6. Zato vas ja (a bogami i merci) srećem sve redom svaki dan :)))

7. nikako..tvoj izbor psovki me iznova fascinira..:-)))!..tu sam ZEKO..a petnaestog sam tek u Vosi pa ako nisi u CG da pijemo uzivo?:-))))

8. e jebemu sve mui jebem :)
    ja sam tu od 4-10og, e, moraću ja da dođem do sarajeva :)

9. BUJRUM....povedi Predrazinja..ako nece milom opij ga..:-)))

Laku noc , vozdrica cickovo ulje kosica..:-))))

10. oću :)
    to bi bilo ludo i nezaboravno :)))
    laku noć dio, drago mi je da smo se sreli :)

11. Laku noc, onom ko ide (nisam u toku)
    sta ti je sad merci kriva Pedja? :))

12. merci je kriva što je živa :)
    merci dušo, ne možeš ti ništa onima što su me iznervirali, imaju cirke po sto kila :)

13. laku noc merci..tebe ne pozvah u Sarajevo al' kad zovem Zeca i P-a to se podrazumjeva..

i meni Zeko..:-)))

14. i, sad sam ja zadnji, a ?

15. Ma nisi mercinjo ništa kriva, nego si mi sestra po "dežurstvu" na to mislih :)

16. kolko vas plaća kaizen :)
    jel znate koliku ja imam platu ?

17. skoro :)
    meni niko nista ne da :)))

18. Volonterski sve, zeko, volonterski :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.