Pa fora je što napolju ima dve šahte jedna vodi u školu(mi smo ušli unutra iz škole)a druga vodi na drugi ulaz u dvorištu.e sad domar je zavario obe šahte(mamu mu jebem) i vrata na ulazu iz dvorišta,nas dvojica idemo neki dan da to razjebemo sa bonsekom i pajserom.
To sam rekla iz iskustva,jer obavezno-kad se oduševim nekom knjigom-počnem da se ponašam u tom maniru:
-Šerlok Holms:analiziram ljude do besvesti,
-LOTR:počinjem i ja da pišem,
-Hari Poter:mrmljam neke "čini" i pokušavam da oduševim i sve ostale tom knjigom...i tako dalje.. :)))
-Jebiga to je sad već daleko odmaklo,mora da se istražuje,ali nema svetla(jer se nije AS koristilo još od 99.(valjda)pa moramo da osvetljavamo put lampama i mob. telefonima:)
Mora samo jedna stvar na svetu da se desi.Ništa ostalo ne mora. :)
Kažem ovo zato što ste poneseni avanturom,a može hiljadu stvari da krene naopako.Nije to za džabe čovek zavario...nemojte da se šalite sa tim,opasno je da se tako-bez ičijeg znanja,izlažete nekom riziku.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Može,nego ima li kod tebe Rumuna?
Misliš,kao stanovnika grada?Ima i Rumuna i Mađara i Čeha i Nemaca..ihahaj-svi smo zajedno! ;))
Pre neki dan smo ja i moj drug istraživali školska atomska skloništa,našli smo i neka za koja nismo ni znali da postoje,jel smaram?
Zašto da smaraš? :)
Ali,kakve to veze ima sa Rumunima? :))))
Što ste istraživali skloništa,garant te poneo avanturistički duh LOTR,a? :))
Ma nema veze sa rumunima nego tek da kažem.
Pa fora je što napolju ima dve šahte jedna vodi u školu(mi smo ušli unutra iz škole)a druga vodi na drugi ulaz u dvorištu.e sad domar je zavario obe šahte(mamu mu jebem) i vrata na ulazu iz dvorišta,nas dvojica idemo neki dan da to razjebemo sa bonsekom i pajserom.
Eto imao sam želju nekom da ispričam:)
PS:U pravu si za LOTR:)
A da takođe smo iscrtali mape atomskih skloništa,i kad razjebemo prepreku idemo u dalje istraživanje:)
Nemojte da pravite sebi sranja,mućnite glavom! :)
To sam rekla iz iskustva,jer obavezno-kad se oduševim nekom knjigom-počnem da se ponašam u tom maniru:
-Šerlok Holms:analiziram ljude do besvesti,
-LOTR:počinjem i ja da pišem,
-Hari Poter:mrmljam neke "čini" i pokušavam da oduševim i sve ostale tom knjigom...i tako dalje.. :)))
E i ja sam to radio kada sam čitao HP:)
-Jebiga to je sad već daleko odmaklo,mora da se istražuje,ali nema svetla(jer se nije AS koristilo još od 99.(valjda)pa moramo da osvetljavamo put lampama i mob. telefonima:)
Mora samo jedna stvar na svetu da se desi.Ništa ostalo ne mora. :)
Kažem ovo zato što ste poneseni avanturom,a može hiljadu stvari da krene naopako.Nije to za džabe čovek zavario...nemojte da se šalite sa tim,opasno je da se tako-bez ičijeg znanja,izlažete nekom riziku.
Ovo baš ne napreduje...
De si pobedniče! :))
zdrafo :)
Zdrafo,Merci :)))**
Gogo :* Kako si mi? Sta ima novo?
Eto,sedimo i gledamo smešne slike i postere,spremamo se za spavku :))
i ja kao citam defke... :) pa se zacitam tako negdje i zaboravim da pisem :)))
Ma,opušteno :))Uživaj :))
dzidza bidza
čiča miča
Jutarnja smena napred...