Ко последњи 45

1. Može,nego ima li kod tebe Rumuna?

2. Misliš,kao stanovnika grada?Ima i Rumuna i Mađara i Čeha i Nemaca..ihahaj-svi smo zajedno! ;))

3. Pre neki dan smo ja i moj drug istraživali školska atomska skloništa,našli smo i neka za koja nismo ni znali da postoje,jel smaram?

4. Zašto da smaraš? :)
    Ali,kakve to veze ima sa Rumunima? :))))
    Što ste istraživali skloništa,garant te poneo avanturistički duh LOTR,a? :))

5. Ma nema veze sa rumunima nego tek da kažem.

Pa fora je što napolju ima dve šahte jedna vodi u školu(mi smo ušli unutra iz škole)a druga vodi na drugi ulaz u dvorištu.e sad domar je zavario obe šahte(mamu mu jebem) i vrata na ulazu iz dvorišta,nas dvojica idemo neki dan da to razjebemo sa bonsekom i pajserom.

Eto imao sam želju nekom da ispričam:)

PS:U pravu si za LOTR:)

6. A da takođe smo iscrtali mape atomskih skloništa,i kad razjebemo prepreku idemo u dalje istraživanje:)

7. Nemojte da pravite sebi sranja,mućnite glavom! :)

To sam rekla iz iskustva,jer obavezno-kad se oduševim nekom knjigom-počnem da se ponašam u tom maniru:
    -Šerlok Holms:analiziram ljude do besvesti,
    -LOTR:počinjem i ja da pišem,
    -Hari Poter:mrmljam neke "čini" i pokušavam da oduševim i sve ostale tom knjigom...i tako dalje.. :)))

8. E i ja sam to radio kada sam čitao HP:)

-Jebiga to je sad već daleko odmaklo,mora da se istražuje,ali nema svetla(jer se nije AS koristilo još od 99.(valjda)pa moramo da osvetljavamo put lampama i mob. telefonima:)

9. Mora samo jedna stvar na svetu da se desi.Ništa ostalo ne mora. :)

Kažem ovo zato što ste poneseni avanturom,a može hiljadu stvari da krene naopako.Nije to za džabe čovek zavario...nemojte da se šalite sa tim,opasno je da se tako-bez ičijeg znanja,izlažete nekom riziku.

10. Ovo baš ne napreduje...

11. De si pobedniče! :))

12. Zdrafo,Merci :)))**

13. Gogo :* Kako si mi? Sta ima novo?

14. Eto,sedimo i gledamo smešne slike i postere,spremamo se za spavku :))

15. i ja kao citam defke... :) pa se zacitam tako negdje i zaboravim da pisem :)))

16. Ma,opušteno :))Uživaj :))

17. Jutarnja smena napred...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.