Ко последњи 45

1. ALKOOOOOOS ALKOOOOOOOS,NEMA PERSPEKTIVUUUUU,DOBAR COEK PIJE SVOJU PIVUUUUUU

2. Ja sam srećan!;-) A sad odoh da sa ženom proslavim pobedu u derbiju!;))))))))))

3. Bolje svoju nego moju.Bježi mi od stola :D

4. Ah da i zaboravih da vam poželim LAKU NOĆ! Nekom srećnu a nekom besanu...Razlog nebitan....;-)

5. Nazalost,prijatelju...veceras nemam nista u steku od alkohola :(

6. Joj video sam DA JE PREDRAG TU! Pa odlažem veČe sa ženom dok mi se on NE JAVI NA FORUMU!!!!

7. Ja imam,al nema sa kim da pijem.A i nekako mi limenka zgodnija :D

8. Ostalo mi pića od slave, pa ako bi neko da trkne do Bežanije, častim zbog derbija!!!;-)

9. Čestitam mojim dragim drugarima grobarima na pobedi, kao i na osvojenoj tituli u fudbalu ove godine!

10. Da trknem?Samo ako pošalješ helikopter po mene :D

Hahahahahahah evo ga delija from Serbia.Joooooooooj samo ćutim i gledam.

11. Hvala Predraže! ČASTIM KAD SE VIDIMO!;-) Odoh da slavim! POZDRAV!!!
    Svaka ti čast na korektnosti!!! Ti si Predraže PRAVI!!!

12. Živ se pojede čovek :D

13. Pa šta da glumim neko ludilo sad... ja sam imao pravo da se nadam i da "prdim" pre tekme o čemu god, sad je ljudski pružiti ruku večeras boljem i čestitati... ja bar nemam nikakav problem sa tim :)

14. Vrati se na prethodnu stranu i pročitaj šta sam danas rekao ortaku :D
    Bolje da sam umro!

15. Čitao sam sve... odoh da gledam Barsa-Sevilja, pa se "vidimo" posle :)

16. Ako se ne vidimo upali svetlo :D

17. Elektricar, mnogo sin poceo da krsis pravila :D

18. Mnogo si počela da mi popuješ.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.