Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Lepo, lepo...:)
Pedja, pa de si ti? Ne moze ovo da se zavrsi bez tebe :)
ooops
A evo i Duncana, sakupljaca slicica :)
Mala,mala...Prozivaj samo :)
Vidis ti to, merci, ja ko da znam kad treba da dod mej:)
Duncan, moram malo :)
Pedja, kako si mi ti? Jel sve sad ok? Hvalio si malo, al' opravdano je zbog sunca ovaj put :)
dobro je merci, hvala na pitanju... za neki dan bih trebalo i da se vratim na posao :)
Oooo... pa nek je sa srecom :)
Kojom crnom srecom... sa srecom bi bilo da kazu "Odmori nam se ti Pedja jos par meseci, pa dodji kad budes mogao..." :)))
Pa dobro, ne bi ni to bilo lose, al' jbg, kapitalizam :)
Nesto bih rekao da vas umetnike taj kapitalizam ne dotice bas mnogo :)
Kako ne dotice? Vidis da ne mogu da diplomiram zbog kapitalista i kapitala :)
a to nisam znao, bogumi... izvinjavaj, mercinjo... ja reko' vi umenticke duse ne jebete taj kapitalizam ni dva posto :)))
Vodim na koncert u Sofiju ako me pustite da pobedim veceras :)
to reci moderatorima, everton boy :)
Evo neka znaju i oni!Svi su me ispalili iz ekipe,a od Vukajlijasa Dzimi kuka da nema para,jebalo ga 120 evra.Ovim putem m porucujem da vodim na 'cert ako pobedim :)
Ne jebemo mi njega, nego on nas Pedja :) Bar ove obicne smrtnike ko ja :)
A za '' ko poslednji'' nesto ne vjerujem da ce nocas... nemoj spavat do sjutra :)))
A ovaj Dankan resio da vodi nekog na koncert, na kraju ce da ga ispljuga nekom, samo da krene sa njim :)))))
Moram da spavam,ili bar legnem,ako mi se mala probudi i vidi da kuckam,najeb'o sam :)