Ко последњи 45

1. Pedja, pa de si ti? Ne moze ovo da se zavrsi bez tebe :)

2. A evo i Duncana, sakupljaca slicica :)

3. Mala,mala...Prozivaj samo :)

4. Vidis ti to, merci, ja ko da znam kad treba da dod mej:)

5. Duncan, moram malo :)
    Pedja, kako si mi ti? Jel sve sad ok? Hvalio si malo, al' opravdano je zbog sunca ovaj put :)

6. dobro je merci, hvala na pitanju... za neki dan bih trebalo i da se vratim na posao :)

7. Oooo... pa nek je sa srecom :)

8. Kojom crnom srecom... sa srecom bi bilo da kazu "Odmori nam se ti Pedja jos par meseci, pa dodji kad budes mogao..." :)))

9. Pa dobro, ne bi ni to bilo lose, al' jbg, kapitalizam :)

10. Nesto bih rekao da vas umetnike taj kapitalizam ne dotice bas mnogo :)

11. Kako ne dotice? Vidis da ne mogu da diplomiram zbog kapitalista i kapitala :)

12. a to nisam znao, bogumi... izvinjavaj, mercinjo... ja reko' vi umenticke duse ne jebete taj kapitalizam ni dva posto :)))

13. Vodim na koncert u Sofiju ako me pustite da pobedim veceras :)

14. to reci moderatorima, everton boy :)

15. Evo neka znaju i oni!Svi su me ispalili iz ekipe,a od Vukajlijasa Dzimi kuka da nema para,jebalo ga 120 evra.Ovim putem m porucujem da vodim na 'cert ako pobedim :)

16. Ne jebemo mi njega, nego on nas Pedja :) Bar ove obicne smrtnike ko ja :)
    A za '' ko poslednji'' nesto ne vjerujem da ce nocas... nemoj spavat do sjutra :)))

17. A ovaj Dankan resio da vodi nekog na koncert, na kraju ce da ga ispljuga nekom, samo da krene sa njim :)))))

18. Moram da spavam,ili bar legnem,ako mi se mala probudi i vidi da kuckam,najeb'o sam :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.