Ко последњи 45

1. Hahaha! Moša, šta da ti kažem! :)))

2. ma muškatla je devojčica :p*

3. Hvala, Djavolice! :))
    Pozdravljam vas sad i odoh ja... :))
    Prijatan dan! :)

4. ćao muškatla (što mi čudno da me zoveš đavolica:))

i da, aj bre razlaz, zadnji!

5. Oce to tako ponekad...

6. onog malog :)
    gde si peđolino druže :)
    ej, ne pušim već dva dana, oću d'umrem :/

7. Ja sam se preporodio od kad ne duvanim, nije frka nikakva... nemoj da mi posustaješ ni slučajno :)

8. ne znam..
    teško je u pm

9. Pa ti zapali onda, ne muči se...
    Jebem li ga, meni bilo lagano...

10. ne smem :)
    ima da izgubim pare :)

11. ej, meni nema onog čičice :/
    stoji prazan prostor.. samo piše logo
    kako je kod tebe

12. Tu je čikica... bar kod mene

13. i mersi kaže da je kod nje,ne znam gde je moj nestao.
    nema ga već 2 sata
    otiš'o u švaleraciju :)

14. Šta će, živa duša... :)

15. ccc, hahaha, zamisli, svi imaju čičicu samo ja nemam
    stvarno sam neviđeni baksuz!

16. Uuu, i sad ćeš jadna da se ojedeš od muke zbog toga :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.