Istina ili izazov

1. Npr. Istina ili izazov? Istina. Bi li jebo kravu za 100 maraka? Bi al nemam 100 maraka. Izazov. Psihoanaliziraj Merci. Uradjeno na jednoj defki. Počinjemo. Istina ili izazov?

2. Напиши 3 брзинске дефиниције (или колико ти је остало у квоти за данас) које ће имати бар 2 палца на горе, па их бриши после ако хоћеш :)

Истина.

3. Okej, uradio sam.

Na skali od 1 do 10, koliko sam seksi? :P

4. Neću, isuviše je lako... ;)))

5. Хахаха :))

Што лажеш да си урадио, на мом си порадио?

6. Hehe, mislim da bi to ipak trebalo da ostavimo na onoj temi. :)

A jesam uradio, napisao sam u kratkom roku 3 sranje defke od kojih su jednu obrisali modovi, drugu ja, a treća mi još uvek stoji.

7. da lis i ljubomoran ne nekog clana vukajlije :)

8. Jesam! xD (treba preformulises pitanje - "na kog clana vuke si ljubomoran")

IZAZOV.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.