Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Postojeci chat je nepregledan, spor, baguje, nefunkcionalan.
Evo kako treba da izlgeda:
http://vukajlija-wlex88-chat.awardspace.biz/
Ovo moze da seimplementira na Vukajliju za 5 minuta, ja sam napravio chat za 3 min.
e ja sam sad bila tamo (u stvari i dalje sam tamo) ono je super. modovi, u cilju oplemenjivanja vuke, molim da se ovaj čat implementira!
ја сам и даље за онај сендвич,ако сте и вас двоје још за ;)....
вратија се оставде ми партнере!!!!...
nije lose
hahaha čiča, koja šizofrenija! a ja za dobar sendvič državu prodajem!
drugovi modovi, oće biti ovaj čet?
Ja sam sinoć svratio i nije bilo nikoga.
e pa nismo mi tamo zaglavili, to je bila samo proba, da vidimo kako bi islo...
Proba uspela, ceka se dobra volja za uvodjenje ovakvog chata. :-)
pa ovo ne radi...
Ja sam protiv pravljenja savremenog četa, zbog primarnog cilja, tj. pisanja i čitanja definicija, jelte. A i ovaj mi je bolji od većine, upravo zbog jednostavnosti.
Radi, ali nema nikog na chatu. Evo ja sam sada tamo, dodji ako hoces da proveris funkcije. :-)
http://gnr8.cachefly.net/gnr8biz/images/blue_lock%20main.jpg
Ne proseravaj se. Ja sam po ceo dan tamo i sasvim je dobro. Ne treba ništa da se menja.
Ne lupaj mentalac, čet je golemo sranje i najjadnija tačka sajta ali opet dovoljno dobar da odradiš št si teo. Na četu ne može da učestvuje više od 5-6 ljudi istovremeno i zato je govno!
Jes' kurac. Jednostavan je i radi što bi treb'o. I uvek nas ima dosta i snalazimo se. Kaizene, čet ne diraj, ščuo?!
ЗАборавио си: 5-6 људи који се већ знају са сајта предобро или се познају лично.
Чет је НАЈВЕЋИ КЛАН, чет држи неколико људи.
Čoek čet je privatna svojina 5-6 ljudi i još petnaestak likova kojki ga posećuju kako možeš reći da dosta likova ima na četu...
Upravo to što kaže drug CUPIC, 5-6 ljdi koji se privatno zanju i jebu tamo kad god imaju priliku!
Ima uvek dovoljno za zajebavanciju. A i vi forumaši niste kompetentni da diskutujete ovde. Treba zvati Zokija, Džankija, Stormu i ostatak stalnih četera da iznesu mišljenje.