e aj spermujemo!
јел ти радиш свима фациал? или?! ;)
pa kad moram! a sta se mora nije tesko! :P
тежак је живот наш умј...овај спеРмера...
кад плавуша ради сав посао :)
pa naravo, ko ce drugi nego zena! vi bi samo da lezite i sve na gotovo da vam se donese! bezobraznici!
Боже драги,наравно да ће жена,па јел очекујеш што је ферги рек`о да бришемо у дукс то ;)))
а инче још сам 3 минуте војкаре па палим...
eee jbg! e a sutra si ovde? eh... tako blizu a tako daleko.... :)
A spe(r)m tema otvorena >D
хех...да да тако близу а тако далеко...оно звао бих те на пиће...да знам да имам времена ;)...али запамти : "љубав је лијепа када се чека,кад само од себе наговјештај да ";)
Joj saće i ovo dvoje da se prenemažu!Šta je sa vama deco?
hahaha pa kad nema nikog drugog, mi sami pa se ljubavisemo!
Niste valjda očekivali da se ja i fergi...AJDE BEŽI!Ogavno!!!
gde ste ljudiiiiiiiiiii
kako se smejem sad kad bi znali...koliko mi bilo lose bez vas....sve neke gluposti pisao...kao i obicno...
ništa pametno...uglavnom gluposti :D
hahahahahahah! e a ja se bas lepo odmorila, uspela sam na poslu i nesto zavrsiti, za promenu!
електро...лемајићко...јавио...имао сам "диван" коментар...али вас нажалост напуштам...
Наташо срећан путкас и јави нам се из даљине...уствари и немој,имај живот!!...бар горе ;)...
љуби вас све и поздравља ваш ЧИЧА...
пс-ти лемајићко замисли да си добила влажан француски жваљави љубац...само ти и нико други..
љубим,љубим,љубим...пусек..ћаолина...
алохца...
Kolko sperma,majku vam vasu jebem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
opaaaa! mmmm... hehehe e pa bicemo u kontaktu, ukljucivacu se ja povremeno... ljubim cica, mi amoooooreeeeeee! :
okej, daklem, sad kad mi je muz otisao... de ste momci!
gde si lemajic...ribo...kad ce ona kafica...:))
e elektricar, sta fali.. ti i fergi... ja bi bre platila da gdeam tu predstavu! :P
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
e aj spermujemo!
јел ти радиш свима фациал? или?! ;)
pa kad moram! a sta se mora nije tesko! :P
тежак је живот наш умј...овај спеРмера...
кад плавуша ради сав посао :)
pa naravo, ko ce drugi nego zena! vi bi samo da lezite i sve na gotovo da vam se donese! bezobraznici!
Боже драги,наравно да ће жена,па јел очекујеш што је ферги рек`о да бришемо у дукс то ;)))
а инче још сам 3 минуте војкаре па палим...
eee jbg! e a sutra si ovde? eh... tako blizu a tako daleko.... :)
A spe(r)m tema otvorena >D
хех...да да тако близу а тако далеко...оно звао бих те на пиће...да знам да имам времена ;)...али запамти : "љубав је лијепа када се чека,кад само од себе наговјештај да ";)
Joj saće i ovo dvoje da se prenemažu!Šta je sa vama deco?
hahaha pa kad nema nikog drugog, mi sami pa se ljubavisemo!
Niste valjda očekivali da se ja i fergi...AJDE BEŽI!Ogavno!!!
gde ste ljudiiiiiiiiiii
kako se smejem sad kad bi znali...koliko mi bilo lose bez vas....sve neke gluposti pisao...kao i obicno...
ništa pametno...uglavnom gluposti :D
hahahahahahah! e a ja se bas lepo odmorila, uspela sam na poslu i nesto zavrsiti, za promenu!
електро...лемајићко...јавио...имао сам "диван" коментар...али вас нажалост напуштам...
Наташо срећан путкас и јави нам се из даљине...уствари и немој,имај живот!!...бар горе ;)...
љуби вас све и поздравља ваш ЧИЧА...
пс-ти лемајићко замисли да си добила влажан француски жваљави љубац...само ти и нико други..
љубим,љубим,љубим...пусек..ћаолина...
алохца...
Kolko sperma,majku vam vasu jebem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
opaaaa! mmmm... hehehe
e pa bicemo u kontaktu, ukljucivacu se ja povremeno... ljubim cica, mi amoooooreeeeeee! :
okej, daklem, sad kad mi je muz otisao... de ste momci!
gde si lemajic...ribo...kad ce ona kafica...:))
e elektricar, sta fali.. ti i fergi... ja bi bre platila da gdeam tu predstavu! :P