SpeRmerska ekipa

1. Kako niste fini kad vam ide u korist... dobri ste, svidjaju mi se vasi pokusaji :)))

2. дакле између 3 и 5 је 4 ;)...то је та цифра...знајпри ђапе !!!;)

ајде придржи још само овај пут...

3. Ma kakvi... da je i jedna, pa da imam za sta da vam se pohvalim... ovako se bojim da cu morati da vas razocaram silno, ali oprosticete vi to meni, potrudicu se... hehehehehehe :)))

4. лаже дане мој ти ...лажееее...види дукатлије неће да каже па нас мунта ;)

5. Nikad ti nas neces razocarati,koliko mi tebe mozemo da razocaramo :))))

Cica i ja smo za toleranciju pod parolama

Da komsina patka bude duga i glatka!

Da komsinicina guska bude mala i uska!

6. и
    Да наша ки*а никада не скита ;)))

7. Vidi mi ga Cileta, sto mi je pun nepoverenja :)))
    Vidi mi ga Daneta, sto mi je pun forica :)))

8. Dane sve pokupio iz Nase Krmace i casopisa "BRE",to sam citao umesto lektire,i mnogo sam pametniji od onih koji su citali Tolstojevskog :)))

9. хахахах....

сјећаш се дане:
    ПОшо Марко још пре зоре бијеле да одигра с` турским плавушама утакмицу велку и голему,глете ку*ца опет су на њему .... ;)...о Марку Јарићу из Бре-а :)))

Види ми га предрага што нам мунта :)))

10. Ortak se ranije nesto sprdao sa mnom i u telefonu me zabelezi kao Napuskin... ja ne budem lenj, pa ubelezim njega ko Tolstojevski... njemu to i dan danas odtade :)))

11. Secam se mnogo stvari Cile,planiram da ostavim post na forumu da mi ljudi makar skeniraju brojeve koje imaju,pozeleo sam tu divnu satiru ;:)

Pedja,ortak treba da se rokne,jer je nadimak dobio po Cecinom blamu na TV-u hahahaha

12. Ma daleko je on po bilo kom pitanju od tog njenog blama, al jebi ga, kad se vec covek vec dohvatio ruskih pisaca, sta da mu radim :))

13. gde ste ljudi...ima l' koga...

14. evo ima mene, ali samo na kratko, uskoro izlazim... :D sha ima?

15. Lemajićka, begaj od kompjutera... na odmoru si :))

16. gde si lemajic...gde si predraze...

17. De si javio taste:))))

18. hahahahahahaah ma ja ovo u pauzama izmedju plaze i izlaska... ali, ako hocete, evo idem... necu se vracati... mislim... ako smetam.... :P

19. Dio... gde si covece..sto si promenio avatar i nic?

ne smetas lemajic..gde takva riba da smeta..:)

20. Ma banovali me,ovo mi dupli nalog:D

Kao tvoj oivaj:)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.