SpeRmerska ekipa

1. peki, sram te bilo! odma da si stavio smajlija!

e cica, nije to od mladena, on mi ne svrsava u usta...

(auuuu e sad sam preterala, odo da spavam, 'ku moc drugari!)

2. А тешко мене изложити, мој Чиле...

3. Au,Lemajic...Sad ga stvarno pretera idi trezni se,pa se vrati :)

4. хахахах.....добро је већ сам контао да сам пробао данетову сперму :)))

5. gde si Dunc...sta ima

6. Evo,ustao malopre,pakujem stvari polako za Pestu,idem rano ujutru i tako...nista pametno,uglavnom gluposti :)))

7. srecan ti put i lepo se provedi...ja tu jos malo, pa moram da idem da radim...vec sam trebao ali nekako me mrzi...:)

8. Dobro jutro!
    Srećan put! :))

9. gde si bre ti muskatlice...:))

10. Hocu,nadam se da ce biti nezaboravno,hvala vam oboma :)

Ja sam svoje sve obavio prekjuce,pa necu raditi nista do sledeceg petka,sa te strane sam miran :)

11. Svuda i nigde... :P
    A, Vi, kako te? :))
    EDIT: Dankane, mojne se mnogo opijaš da bi mogo nešto da zapamtiš! :)))

12. tako, treba da idem na teren a mrzi me...treba da kupim neke farmerice a mrzi me...treba da uzmem naocare iz radnje, stoje vec pet dana, a mrzi me...

13. Skatlo,ja nikad ne pijem kad idem na koncert :).Uvek sam voleo to da cujem i vidim normalan,da steknem pravi utisak,a posle sta bude bice.Ne sumnjam da ce me hapsiti tamo koliko cu se napiti po kafanama :)

14. Bolje da te mrzi, nego da te mrze! :P
    EDIT: E, nisam znala da na koncert ideš... A, opijanje po kafanama se podrazumeva! :))

15. a koji koncert Dunc...nisam u toku...

jeste muskatlice, ali moracu...jos malo

16. Javio, što se mora nije teško! :) Ja tako celi svoj životić... :P

17. odoh, moram...ajd pozdrav...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.