SpeRmerska ekipa

1. Mislim da si MALO omašio temu :D

2. a jebi ga,ne mogu ti objasnim :D

3. javio, imas pvt.

sha ima ljudi, jel otisao dane?

4. Jeste,još u pet.Nego šta ti stalno njemu šalješ pvt?Sumljivi ste mi ko penal u šesnaestercu :D

5. kad bre stalno...ovo prvi put...i ja sam se iznenadio...obicno pise Cica, Dunc, wlex, elektro...tako neka imena...:)

6. e pa ne pozeleh mu srecan put.... nema veze...
    ma jok, bre, nema sta da budemo sumnjivi, ozbiljni smo mi ljudi! samo valjamo neku robu... :D

7. Ja bre nikome ne pišem!Šta pričaš?

Nego lemajićka,ja danas napravih svoj blog,nešto na fazon vuke,dudarima i čega sve ne.Mogu da se pišu kojekakve gluposti,a ima i čet :D

8. opaaaaaaa, fensi elektro! gde si to otvorio?

9. ma neki sajt na kojem možeš da otvoriš svoj blog.pošalji mi tvoj mail na pvt i šaljem ti pozivnicu,čisto da vidiš kako izgleda.samo neće dugo da radi,pošto od juna naplaćuju :D

10. pa sto ne pises elektro? ti neko brani? evo pisi..pisi meni...:)

11. aaaa oket, elektro

12. Šta da ti pišem,nit si žensko nit si zgodan :D

13. i to sto kazes...:( mada, zgodan sam...ja da sam lep, bio bih savrsen...:)

odoh..mozda dodjem kasnije...pozzzzzz

14. ма ова лемајићка не воли младо месо па одмах прешла на искусног професора јавкета ;)))

15. Nije mi pvt ostavila,a ja čekam 3 sata.Sramota!
    Čiča ja bi ovo po kratkom postupku :D

16. какв пвт...јел и са тобом флертује...о мио дио :))):...

опасна је...

17. Ma jok čiča,kao sreće da te vara samnom.Ovako smo obojica na gubitku :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.