Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Мени је смешан онај снимак где хулигани бацају каменице на полицију, а ови их само гледају.

Мислим да се Слоба преврће у гробу сад кад види како је неспособна полиција. У његово време би играо пендрек, па би певали.

2. Stvarno su stoka! Da li oni uopšte znaju šta je mamograf ili su samo videli B92 znak na njemu? Koliko je žena zahvaljujući tom mamografu spašeno (uključujući moju tetku)!!! Toliko sam besna da sam na ivici suza...

3. Jebote, ali mamograf...stoka jedna. U srbiji je velika stopa smrtnosti zena, upravo zbog raka dojke, a oni mamograf... uzas, ali uzas

4. meni je to sve ok, ali ono juče je bilo bolesno, ogavno i za svaku osudu.

5. Parada porodica?

Ogavno krajnje slazem se.

Sto se tice mamograda, nepismena stoka je videla znak b92 i krenula da bije.

Meni je najzalije u celoj prici policije, koja bi prvo tukla ove sto paradiraju, a drugo tukla bi ove "junacine" sto im pevaju "idite na Kosovo" a juce sisli sa sise mamine.

Treba zabraniti sve vrste okupljanja i dovidjenja.

6. Oni se ljute na gejeve... A ovi organizuju paradu porodice, a tu porodicu ne cuvaju, nema mleka,male plate, lose zdravstveno i socijalno osiguranje. Umesto da neguju porodicu, i pomazu joj, oni organizuju setnju porodica.... kakva komedija. Nisu nam gejevi krivi sto nam je zemlja i socijalni poredak u ku...

7. Mislim da gej nije OK, ali sam za toleranciju dok god druge ne ugrožavaju. Tako i tu paradu treba dozvoliti jer to predstavlja javno okupljanje građanja, a pravo na javana okupljanja, zbor i dogovor je jedno od osnovnih prava i zagarantovano ustavom.

@Jovičiću, pročitaj ovo. http://standard.rs/vesti/36-politika/5397-aleksandar-pavi-zato-se-10-oktobra-na-ulici-treba-suprotstaviti-paradi-ponosa-.html

8. Parada ponosa 2010 u Beogradu

Novi izgovor huligana za divljanje i uništavanje našeg glavnog grada. Šta će nama NATO, kad sami uništavamo grad razbijajući prozore i glave Beograđana. Da ste sad na ulici, da li bi se osećali ugroženo od strane gejeva ili huligana? Huligani - SRAMOTA Srbije.

Treba svi da izađemo napolje i sprečimo divljanje mladih majmuna. Samo se pitam znaju li roditelji gde su im sinovi i šta rade. Ta deca koja su odgajana u srpskim, pravoslavnim, heteroseksualnim porodicama baš su izrasla u fine mladiće koji predstavljaju intelektualnu, kreativnu, produktivnu snagu Srbije. LOL! Ako će huligani da nam vode zemlju, onda treba ono malo pametnih ljudi koji su ostali u Srbiji da ode odavde što pre. Nek ostanu sami pa nek se tuku međusobno.

I ja sam odrastao u toj istoj državi, roditelji mi nisu imali para, skidali su mi patike u školi, sećam se masovnih tuča i sevanja noževa u školi, svakodnevnih štrajkova, ratova, bonova za hleb, mleko, ulje i benzin, pa sam normalan, kulturan, pismen, završavam težak fakultet, poštujem ljude i ustav Srbije. Ima mnogo takvih kao što sam ja. Nećemo da dozvolimo da Srbiju sjebu mladi majmuni jer se svi sećamo na šta nam je država ličila devedesetih u koje bi oni izgleda želeli da se vratimo. Izgovor tih klinaca 16-19 godina je: ne sećam se devedesetih, ali sad je sigurno gore stanje. E pa ja se sećam i ne dam da nas vrate u devedesete, ne daaaam!

9. Ovo što huligani rade je samo posledica nametanja građanima pederluka na silu, s ciljem da se što bolje izljubi evropska guzica. Naravno da ne opravdavam sav taj huliganski debilizam, ali krivica za ovo nije na njima.

10. Јеботе, шта им је па тролејбус био крив?

11. Ovo što huligani rade je samo posledica nametanja građanima pederluka na silu, s ciljem da se što bolje izljubi evropska guzica. Naravno da ne opravdavam sav taj huliganski debilizam, ali krivica za ovo nije na njima.

Извини, Лестат, али то што си написао је врло плитко.

12. Pa napisao sam par "dubljih postova" pre toga na koje nisam dobio odgovor, pa reko' da se adaptiram.

13. Lestat, pročitaj moj komentar iznad. Ako ni tad ne shvatiš, možda je bolje da odeš u neku glupu fejs grupu, nije Vuka za tebe.

14. Ovo je očigledano samo izgovor životinjama da polome Beograd. Nisu imali razloga još od onog mitinga za Kosovo, pa im se verovatno nakupilo. I kad su košarkaši 2002 osvojili zlato i tad su polupali grad.

15. @džimi: buljaški prevoz.

@lestat: kakvo nametanje pederluka na silu?

ja bih samo voleo da je danas na skupu bio veći broj homoseksualaca koji nisu 'aktivisti'. ukoliko su samo aktivisti izašli, i to je kul, ali nije baš i neki preterani uspeh. poenta je da se obični građani osećaju dovoljno sigurno i slobodno da se prošetaju ulicom onakvi kakvi jesu ili kako se osećaju. aktivisti ovi ili oni, plemeniti ili ne, u pravu ili ne, pomalo smaraju :)

16. Oni se ljute na gejeve... A ovi organizuju paradu porodice, a tu porodicu ne cuvaju, nema mleka,male plate, lose zdravstveno i socijalno osiguranje. Umesto da neguju porodicu, i pomazu joj, oni organizuju setnju porodica.... kakva komedija. Nisu nam gejevi krivi sto nam je zemlja i socijalni poredak u ku...

Izadji napolje. Ti nemas pojma o cemu pricas i pises. Lupas eto tako cisto u prazno. Da napises nesto, bla bla truc truc.

Zezatore.

Radije bih da mi dete bude huligan sutra (sto naravno da nece biti jer ni ja nisam) i da umre od noza, nego da prima kitu u bulju (sto isto tako nece jer je ni ja nisam primao).

Strasno je ljudi to. Nije mi jasno kako ne vidite. Vi smatrate da je vama um slobodan i otvoren time sto prihvatate homoseksualce, lezbejke kao nesto sto je zdravo, normalno i ispravno, a zapravo ste ograniceni, jer prihvatate ono sto vam drugi namecu.

Jel` su vam mama i tata gej?

Meni nisu, niti cu ja biti, niti moja deca, niti ce bilo ko nametnuti meni, mojoj porodici, ovoj sad ili buducoj, da je to ispravno.

Svaki vas komentar na ovo je suvisan jer je ovo jedino ispravno razmisljanje, a vi slobodno pisite sta hocete.

Gore sam rekao ne podrzavam nasilje, ali cu pre podrzati to nego ovu nakaradnu paradu.

I da ne bude zabune neke, kako sam zadrti radikal i slicno, ne nisam.

Ja sam clan demokratske stranke (oni zuti), naglasavam clan.

17. Lestat, pročitaj moj komentar iznad. Ako ni tad ne shvatiš, možda je bolje da odeš u neku glupu fejs grupu, nije Vuka za tebe.

Ja sam tvoje pročitao, a ne bih rekao da si ti moje. Ti koji si "juče" došao ćeš da mi soliš pamet gde mi je mesto!?

@Surovi, isti slučaj, prelistaj postove.

18. Ja koliko znam, sexualno zlostavljanje dečaka se odvija od strane očeva, popova, kaluđera, vladika i biskupa. Svi su oni odrasli u heteroseksualniom porodicama i mrze paradu ponosa. Toliko o tome.

19. Ja koliko znam, sexualno zlostavljanje dečaka se odvija od strane očeva, popova, kaluđera, vladika i biskupa. Svi su oni odrasli u heteroseksualniom porodicama i mrze paradu ponosa. Toliko o tome.

A ja koliko znam, ako misliš da učestvuješ u diskusiji, treba da odgovaraš na sve argumente a ne samo na odabrane. Toliko o tome.

20. "Ja sam clan demokratske stranke (oni zuti), naglasavam clan." ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!! Свака ти част демократо слободоумни. И шта, међу демократама нема глупака, лопова и задртих мајмуна?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.