Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. :аплаудира филантрофобу:

Болестан смо народ нема нам спаса. :Д

2. Nažalost, Fil to je surova realnost.
    Ako nisam mogao tim postom da utičem na te tzv. "srbske patrijote", želim da bar sa vama podelim to svoje mišljenje i poziv kako pravilno treba zaobići paradu.
    Nažalost, nikoga od nas neće zaobići sutrašnji "pokolj" na ulicama.
    Nadam se da će je ponovo odložiti jer su sukobi neminovnost.
    Ja sam najviše revoltiran činjenicom da je vlada Srbije izdvojila jedanaest miliona dinara za taj sutrašnji događaj.
    Da, dobro ste čuli... 11.000.000 dinara za mahanje kurtonima i vibratorima po ulici.
    A to što se pacovi šetkaju u Tiršovoj i što deci malter pada na glavu, to je manje bitan detalj. Bitno je da nas Hilari u utorak pohvali kako smo konačno počeli da poštujemo "manjine" svih tipova.
    Uhhhhhhhh, sere mi se... Odoh dispustim malo govana, da ne bih razbio tastaturu, pa će se vrnem... :)

3. Ма дебили....и ми и они и сви. :Д

4. Filantropofobe, znaš li zašto se gej parada ne pominje? Zato što su ti pederi svoju bitku izvojevali, i ljube se gde žele, kao bilo koja dva punoletna ljudska bića koja to žele. Čak ni dramatična pojava kičastih travestita ne smatra se posebnim egzibicionizmom, i ljudi na to gledaju nezainteresovano. Šta bi ti uostalom rekao svom hipotetičkom petogodišnjem sinu kada bi na ulici zainteresovano uperio prstom u monaha? Želeo bi da tvoj sin postane monah? Bodrio bi ga na to? Tvoj sin bi insistirao da postane monah, a ti ne bi našao načina da ga sprečiš, pa bi te sa 20-ak godina ucveljenog ostavio da veruješ kako si loš roditelj? Ne, nego bi rekao "to je monah", i to je to. Jedan čovek koji radi nešto. E tako to funkcioniše u zemljama u kojima pedere niko ne podučava kućnom vaspitanju, a ne "normalno", niti baš mogu u potpunosti da razumem zašto je bilo koja zemlja normalnija od Srbije (tako generalizovano pod izvikanim imenom "zapad" sigurno ne).

Minže, prioritetima za sliv finansijskih sredstava, odrastajući kao muzičar u Srbiji, prestao sam da se bavim odavno. I kao što dobro znaš, mahanje papirima (u ovom slučaju ciframa) a la Olivera Kovačević ponedeljkom ne pomaže nikome, jer mi jedni druge ne slušamo. Zašto baja koji je u Americi prebio američkog državljanina dobija pare od mene kao državljanina Srbije da bi se vratio u Srbiju iz koje je sam otišao jer mu nije valjala, a da ga ne bi stigla kazna za delo koje je sam počinio? Zato što je snažan, nesputan i oh, nadajmo se, pravoslavac. Srbin, takoreći. Toliko o razumu, a sa malterom koji mi se ljušti nad glavom sam odrastao, i nije mi on smetao, nego ljudi koji su me tukli. Ne zato što sam peder. Nisam peder.

5. Dopuna, mrzim dopune:

1.Početak mog prethodnog posta odnosi se na "normalne zemlje". I normalnost na koju aludiraš, dakle, uslovilo je trpljenje batina koje joj je prethodilo.

2.Dakle, lik koji je srbolik Srbinu ne smeta. A Srbi više i nemaju za šta da se uhvate, nego da viču da je rakija njihova, da je bockao viljuškom i slično, pošto opasnostima obrazovanja ne podleže niko. A različitost se kažnjava, jebo to. Majke mi, izdaću više knjigu "priručnik za tumačenje osnovnih ljudskih poriva". Stideli bismo se kada bismo znali zašto smo uopšte sposobni da mrzimo... Samo znajte da je prebijanje pedera po funkciji, u autogenom smislu, negde slično zviždanju u liftu i grickanju noktiju za vreme gledanja filma. Toliko

6. Vehbija care, you are barking up the wrong tree...

Ja sam jedan od onih kojima je parada potrebna i koji se zalažu za paradu. Aktivni sam član i pojedinih organizacija koje su anatemisane ovih dana. Samo sam rekao da je Mingov stav bolji i bezazleniji od onog stava koji bi da prosipa krv.

Ja mogu da razumem zašto su zapadne zemlje normalnije od Srbije. Zato što se tamo većina ljudi bavi svojim životom, za razliku od naše zemlje.

7. КАд имају паре. :Д

8. Ja sam za gej paradu. Srbi su jako glupi sto misle da ce se ovde gejei setati ko u Amsterdamu sa dildoima na glavi, obuceni u sarene sljestave krpice i stiklice i da ce da nose ogromni gumeni kurac na kojem ce sa vrha da mase Predrag Azdejkovic.
    Uopste i ne razmisljaju da ce se tamo okupiti ljudi koji ce se sasvim normalno ponasati i normalno oblaciti i sigurno se nece ljubiti na sred ulice. Pa, i da se poljube pa sta?!
    Ako se vole nek se i ljube!
    Ako se dva razumna odrasla svesna bica vole, zar je vazno da l su istog ili razlicitog pola?!

9. Ako se dva razumna odrasla svesna bica vole, zar je vazno da l su istog ili razlicitog pola?!

Razumna, svesna, bica....

10. hmmm... čula sam jednu izjavu, ne znam ko je u ne znam kom filmu rekao: samo 10 % ljudi na svetu je strejt i 10% je gej. Svi ostali su bi. vrlo zanimljivo...

11. I ja sam čuo da postoje vukodlaci.

12. Svaka parada koja izaziva gnev vecine naroda nije dobra stvar.

Data im je sloboda da setaju gradom paradiraju i sta vec. Ok.

Ja ocu isto tuda da idem sad gradom, naravno bice mi zabranjeno.

Gde je moja sloboda?

Na sajtu sve lepo pise, sto je lestat ostavio.

13. Mislim da gej nije OK, ali sam za toleranciju dok god druge ne ugrožavaju. Tako i tu paradu treba dozvoliti jer to predstavlja javno okupljanje građanja, a pravo na javana okupljanja, zbor i dogovor je jedno od osnovnih prava i zagarantovano ustavom.

14. A sto su onda danas odbili okupljanje ispred Vlade Srbije, gde ljudi protestuju sto je 11 miliona dinara baceno na organizaciju ove nakaradne parade?

15. Pa po meni je trebalo i to dozvoliti: ja sam u suštini liberal (ne u smislu da sam za Čedu, već u smislu da poštujem liberalnu ideologiju uopšte), tako da bi ja dozvolio i jedno i drugo okupljanje. Ja nikada ne bi favorizovao jednu grupu u odnosu na drugu, tako da u istim ili sličnim situacijama, prema svima treba biti isti tretman.

Naravno da ljudi imaju pravo da protestvuju.

16. O tome se radi. Znaci govori se o pravima, slobodi i svemu, a onda stiteci jedne, biju druge, dozvole skup jednima, drugima ne...

17. Kakva god gej parada bila, znam da će kod mene u Valjevu biti dobra Čvarkijada. :)

18. Јеботе, шта им је крив мамограф?

19. Pa mamograf je muskog roda pa su posumnjali da je krenuo na paradu meni je strasno sto je 17 policajca povreceno zbog gluposti

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.