Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. @Dzimi - Znaci covek se rodi kao gej? I ti si siguran u to?

Углавном. Не мора да значи, али углавном.

Ево ти доказ. Ти си стрејт, је л' тако? Како ти је било у детињству? Је л' су ти се свиђале девојчице? Јесу, је л' да? Чак и у врло раном детињству. Значи, рођен си стрејт. Ниси постао стрејт, већ си стрејт откако знаш за себе. Иста ствар је и код геј људи, само што они под притиском друштва, у детињству нису смели да признају себи другима да их привлачи исти пол.

Не видим шта је ту тешко разумети.

Ja ne vidim da ih neko diskriminiše više nego što se to dešava, radnicima, invalidima...nastavite niz. Što oni ne paradiraju? I baš bih voleo da vidim kakvu bi oni podršku od države dobili za eventualnu paradu.

Је л' си ти слеп, реци ми? Упали телевизор. НЕ ВИДИШ да их дискриминишу?
    Не дискутујем о овоме више с тобом.

2. Како је ово све јадно еј, вичу демонстранти полицији: "Идите на Косово!".

Како треба да будеш глуп да кажеш то, какав је то ниво необразовања...

3. Kažu kao da ne postoje dve Srbije. Ku*ac nema dve Srbije. I te kako postoje dve Srbije. Ne smemo dozvoliti razbijanje gradova i glava građana. Milicijo interveniši, zaštiti zakon i građane.

4. Је л' си ти слеп, реци ми? Упали телевизор. НЕ ВИДИШ да их дискриминишу?
    Не дискутујем о овоме више с тобом.

Pa jesu li huligani većina u narodu, 'leba ti!? I da li se to dešava stalno ili samo kad se digne prašina oko parade? Pa ne moraš da diskutuješ kad me ne razumeš ni 2%. Pozdrav

U pravu si Džimi, nije isto. Još samo fali da ove "patriote" počnu da porede gejeve i dendrofile (one što se trljaju o drveće).

Zanimljivo je što patriotizam ljudi sve više stavljaju u negativan kontekst. Podrazumeva se da je patriota nacionalista, radikal, zadojen mržnjom, sitnog IQ-a, deo izmanipulisane mase, a ne čovek koji voli svoju zemlju i traži svoja prava. Šta rade mediji...

5. Ming je rekao kako i šta.

6. И који је курац овој полицији? Ови их каменују, а они гледају. Кад се сећам кад су палили џамију у Нишу, па кад је дошла Жандармерија и кренула да дели гумене метке, еј, растерали су из за три минута. Шта је ово који курац сад? Само гледају, ало бре, пендреци, гумени метци, сузавац, шмрк, растераш говна.

7. ckavu da si citao sta sam pitao procitao bi da sam napisao da su maloumnici razbili mobilnu ambulantu sa mamografom jer su videli znak b92.

Raspitaj se ti da li se vecina rodila ili je vecina postala gej.

Zezatore, nemoj ispadati smesan i dalje.

Prdite u prazno previse svi zajedno. Ali dobro. Odmaram malo od posla i svega pa se eto kuckam sa vama. Niti me pogadjaju vase uvrede, niti misljenje, samo vas zalim.

Ali kao sto ste i sami rekli svi, slobodno se jebite sa tatama u guzu, i cerke nek vam se ljube sa devojcicama, i vasi sinovi neka primaju u bulju.

Sve vase reci sa prosle strane.

Uzivajte u ljubavi.

8. @lestat, "patriote", ne patriote...

9. Pa jesu li huligani većina u narodu, 'leba ti!? I da li se to dešava stalno ili samo kad se digne prašina oko parade? Pa ne moraš da diskutuješ kad me ne razumeš ni 2%. Pozdrav

Нису већина, али за један дан униште више града него два милиона људи за 5 година. ;) Па ти види да ли је проблем што нису већина.

10. Само гледају, ало бре, пендреци, гумени метци, сузавац, шмрк, растераш говна.

Amin.

11. Niknejm i Lestat, rodiš se kao gej, ali vi se niste rodili kao radikalčine, tako su vas roditelji vaspitali i tako ćete vi vašu decu. Da se ja pitam, ljudima kao što ste vi bih zabranio da imate decu i stvarate monstrume koji će nastaviti vaš posao u uništavanju ove zemlje. Dosta mi je više da nas ceo svet mrzi zbog takvih kao što ste vi!.

12. Svi ovi koji su danas izasli na ulice su pokazali da imaju mozak velicine zrna graska. I jedni i drugi.

+

13. Da li su ljudi stvarno toliko glupi pa misle da oni imaju prava da se jebu ko sokacima?

Јесу глупи, наравно.
    Људи замишљају параду као масовне оргије и лом по граду.
    Приказаше гејеве јутрос, видех да мирно шетају са заставама у рукама и транспарентима. Не видим шта би ту некоме сметало. За сат-два би све било готово.

Али, не, морао је да се ломи мамограф и да се гађају пандури тролом и да се обарају контејнери...

Блам ме је.

14. Zezatore citaj sta pisem.

Ja sam clan demokratske stranke, one zute jeste. Ako je moje dete monstrum, koje ce sutra imati zenu, ili muza, i decu, i normalnu porodicu, onda nek mi sude. Ti slobodno svoje dete vaspitavaj kako zelis, mada si se na tu temu vec izjasnio, verovatno ces ici primerom na koji te je otac vaspitavao.

ZeZaToR
    Niknejm, imam dobar komentar za tvoju profil sliku:
    Neću tatu i tatu, dovoljno me boli guza od ovog jednog tate.

15. Zaključajte temu

Тема је актуелна и нема смисла да се закључава, те неће бити закључана.

16. Niknejm i Lestat, rodiš se kao gej, ali vi se niste rodili kao radikalčine, tako su vas roditelji vaspitali i tako ćete vi vašu decu. Da se ja pitam, ljudima kao što ste vi bih zabranio da imate decu i stvarate monstrume koji će nastaviti vaš posao u uništavanju ove zemlje. Dosta mi je više da nas ceo svet mrzi zbog takvih kao što ste vi!.

U pravu je Ming.

17. Блам ме је.

Пусти Студио Б, полиција се поврачи за њима, једном полицајцу разбијена глава, а они ништа!
    Јашу коње около и ништа. Слобо врати се, кажи им шта да раде па иди.

18. Ming, zar se ti nisi ogradio od parade ponosa i njenog medijskog uticaja?
    Mislim, ako jesi, zašto dolaziš na temu posvećenu tome i pokušavaš da ubediš ljude da se ne raspravljaju?

19. Da si pametan, promenio bi sliku jer veliča pedofiliju i homoseksualizam.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.