Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jbt al` se ti blamiras, i to svesno radis.
Jadni tvoji roditelji.
Nije mi jasno što se hvališ da si član DS-a. Pa Đinđić se sad u grobu prevrće jer su mu takvi članovi.
Ti nastavljas. :(
ZeZaToR
"Niknejm, imam dobar komentar za tvoju profil sliku:
Neću tatu i tatu, dovoljno me boli guza od ovog jednog tate."
Ajmo ljudi argumente, pa nisam se džaba prijavljivao jutros...
Ја видим да полицији фали аргумент, а треба им само један - пендрек.
Zezatore, ne znam da li si svestan toga da direktno vredjas ljude...
Ovaj forum sluzi za argumentovanu raspravu koliko ja znam, a ovo sto ti pises je sve, samo ne argumentovana rasprava.
Znamo da je Amflohije naredio da se ne tuku huligani posle mitinga "Kosovo je Srbija". Pitam se ko je sad izdao takvo naređenje. Izgleda da ovde niko ne sme da bije huligane.
Amflohije huligan!
To nisu ljudi, to su neljudi, ti što propagiraju nasilje nad neistomišljenicima. Sećate se o čemu je pričao patrijarh Pavle...
Izgleda da je džabe uvođena demokratija kada se i dalje ne garantuje sloboda nekim ljudima.
Što bi Tito rekao: 'Samo vas gledam, majku vam Božju!'
Ajmo radikalčine, opašite se explozivom i uz povike "AMFILOHIJEEEE" upadnite u SKC. Smešni ste.
bin, super ti je profil slika :D
Jedina dobra stvar Miloševićevog režima je bila policija. :D
Znam, hvala! :D
Завршила се парада, а сукоб се тек закувава.
Значи, нису дошли са циљем да бију гејеве толико колико са циљем да руше град.
Џими, није то ништа ново.
Pregledaj sve moje postove i nađi mi jednu rečenicu kojom sam podržao nasilje koje se trenutno dešava. Nadam se da će ti moderatori omogućiti da to činiš na miru u svom banu koji si zaslužio nizom uvreda upućenih meni i niknejmu.
Шутановац би да похвали припаднике полиције.
Сви сте исти, сви.
+1
Idem da rucam u miru sa svojom porodicom (Mama, tata, sestra i ja)