Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Ako nerotkinje budu izašle na ulicu da se ližu sa neplodnim muškarcima i da đuskaju polugoli, treba im spucati kamen u glavu. Svakom pojedinačno. U čelenku direkt.
    EDIT: Tebra, ti mi se sve vreme obraćaš ko da sam rekao u nekom od postova "Pedere i lezbejke treba pobiti!"

2. A i uostalom. Najpoznatiji homoseksualci: Aleksandar Makedonski; Gaj Julije Cezar; Napoleon Bonaparta. Hajd' mu ti reci u facu da je peder, pa da vidiš kako će da ti jebe mater. Ali, ne, Srbi se našli pametni.

Сократ, Платон, Аристотел и још подоста филозофа. У старој Грчкој, жена је служила само за рађање детета и као задовољство за површне људе.

Па наш највећи археолог, Драгослав Срејовић, је био педер, па је задужио Србију више од свих нас који паламудимо овде.

3. sve dok na ovaj, ili onaj način ne ugrožavaju moju životnu sredinu, jer kako god da okreneš ona gej parada je samo to i bila!

Ja ne shvatam šta je to što čoveka tera da napadne drugog čoveka na ulici, koji mu ništa nije uradio, nego mu je samo gadan. Pa ja kad prođem pored pijanog klošara koji je ljudski raspad i verovatno krade gde šta stigne, i ne nastavlja slavnu srpsku lozu, ja ga ne šutnem, već mu možda dam i za pivo. Ne napadaju pedere na ulici zato što su gadni, već zato što mora da se nađe žrtveni jarac. Manjinske grupe su uvek žrtveni jarac, lakše rešenje, ventil, boks-vreća, onaj-ko-je-kriv. Lako ti je tući pedere, lako ti je zaludeti budale.

4. Vi znate ko je bio u toliko dalekoj istoriji peder? Aj ne serite, molim vas...Ne kažem da ih nije bilo, al kako to tako olako govorite, ko da su vam komšije bile...

5. Како су Валдемар и Варнер брутално изобјашњавали тему, свака част.

6. Ako nerotkinje budu izašle na ulicu da se ližu sa neplodnim muškarcima i da đuskaju polugoli, treba im spucati kamen u glavu. Svakom pojedinačno. U čelenku direkt.

A oprosti, ko sme da izađe polugo na ulicu i s kim sme da se liže, a da ne zasluži kamen u čelenku?

7. Педер, лезбејка, небитно, је људско биће. Као ја, као сви ви. Он самим тим има СВА ОСНОВНА људска права. Зашто тражи нешто више, зашто тражи да буде изнад мене? Окс је одлично постовао о томе колико се боре за своја права, колико истичу своју угроженост, а за права других их боли курац (у гузици, лололо). Не смије нико да га/ју бије а да прође некажњено, не смије да буде исмијаван и малтретиран због своје сексуалности, не смије његова сексуалност да има утицај на његово запошљење ако је квалификован за одређени посао. Све то стоји, али он/она већ има све то загарантовано. Па и мене, који сам стрејт, да неко пребије, ваљда би одговарао за то, јер постоји закон мајку му.

Прије пар година у Холандији основана странка педофила. Да, педофила. Што је најцрње, на изборима су прошли цензус, ушли су у скупштину. Програм им се састојао у промовисању права педофила, у смислу да им се омогући сексуални контакт са особама 12 година и старијим, уколико те особе, дјеца, свјесно улазе у контакт с њима. На срећу, странка се распала, али је врло битно то што је једна таква странка уопште успјела да пређе цензус, да има неких 5% гласача. И поред свега, њихова идеја је доспјела у јавност, сасвим нормално. ЕЈ! То се дешава кад некоме даш превише слободе, а ја заиста не желим да нас за 20ак година Европа уцјењује парадом педофила и да се ја за 20 година свађам с неким ултра либералним ликовима који ће говорити да сам ја ретардирани дивљак јер сам против педофила.

E ovo je objasn!!!

8. @Kramponom Da zna se jer su to bili pismeni ljudi pa su ostavili i pisane dokaze svoga života.

9. Vi znate ko je bio u toliko dalekoj istoriji peder? Aj ne serite, molim vas...Ne kažem da ih nije bilo, al kako to tako olako govorite, ko da su vam komšije bile...

Гомила античких списа сведочи о томе. Читај Платонове дијалоге, "Гозбу", на пример. А можеш и Диогена Лаертија "Живот и мишљења истакнутих филозофа" и сличне књиге, па ћеш видети колико је то била нормална ствар.

А Срејовић ми је био кућни пријатељ, па ето, знам.

10. Ajvare, treba čitati, a to je mučna rabota.

11. To bi mogli da budu i strejt parovi takođe. Šta ti govori da su svi takvi?

12. @Kramponom
    Pa šta, tako izgledaju i oni likovi iz američkog rvanja.

13. Kada bi neko pokušao da organizuje strejt paradu, bila bi zabranjena. Samo to imam da kažem i mislim da je dosta.

14. Kada bi neko pokušao da organizuje strejt paradu, bila bi zabranjena. Samo to imam da kažem i mislim da je dosta.

Bila je paralelno sa gej paradom i ona parada za promovisanje tradicionalnih vrednosti. U neku ruku strejt. Ne treba zabraniti nijednu paradu.

15. A zbog čega da paradiraju, molim te??? Neka rade šta hoće, zabole me, neka je pola sveta homosksualno, zabole me, ali čemu koj´ kurac parade? I sami su svjesni da samo prave još veći belaj sa tim i opet to rade...

16. Kada bi neko pokušao da organizuje strejt paradu, bila bi zabranjena.

Мислиш на ово?

17. Valdemar

@Kramponom
    Pa šta, tako izgledaju i oni likovi iz američkog rvanja.

Pa jel ti to govori nešto!? :) Poremećeni! :)

P.s. Idem da spavam sad, a priču ste bespotrebno proširili kao najgori "homohomofobi".
    Ja sam rekao dve stvari i to je jako prosto (treća je kao neki bonus jebemliga):
    1. Bolesni su.
    2. Kurac moj bi im dozvolio paradu, i to još "ponosa" hahahahaha.
    3. Te koji nemaju pametnija posla nego da paradiraju - Kamen u glavu!.

laku noć...

18. Iskreno nemam pojma zašto, imaju sva prava kao i mi, ali zašti bi mene bilo briga? Ne znam ni šta naši političari rade pa im ne razbijam glave i ako oni to zaslužuju.

19. Mešate teze mnogo i izvlačite iz konteksta... Ko priča o VELIKIM PEDERIMA???!? Je l ima neki zvaničan dokaz da je Cezar bio peder,slika gde je npr. njegova rupa na čmaru bila šira od ostalih? Nebitno je i da jeste bio peder, nije to bio predmet rasprave. Drugo, ovaj fazon sa nerotkinjama, to pročitajte Čkamin post, i skontaćete poentu. Treće, niko ovde, bar od kada sam se ja uključio u raspravu nije spominjao neku odmazdu pedera, nerotkinja ili štatijaznam. Gej parada NIKADA u Srbiji neće moći da se održi bez policije! Sa jedne strane su klinci retardi, a sa druge pederi i policija, tako će uvek biti, koliko god se parada puta održavala!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.