Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Бруно је до јаја филм. :)

2. Nće da se lažemo - ima par dobrih fora.
    Ali je gadan. Kad krene da mlati kurcem po ekranu, ili da se pumpa sam malim filipincem, smuči mi život.

3. e, a baš mi je krivo što nisam lezbača, jeb'la bi' majku homofobima i ne bi srBske lgbt organizacije bile 'vako lejm.

4. Super je klip Džimi, tačno sam znao da u Njujorku neće ništa da urade jer su sebična govna i boli ih kurac.

5. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa! Kako PREBOLESNO!

6. Odusevljena sam klipom i ljudima koji su ih branili!

7. Šmrc, prosto neverovatno... ima nade za ovaj svet. Isplakah se sada, suza suzu stiže... http://www.gifmix.net/smiley.php?image=sad-smilies/17.gif

8. Džimi, zamisli sad šta bi se desilo u Srbiji.

9. Како је диван клип, тек сам га сада видела. Да је барем више таквих људи. (:

10. Džimi, zamisli sad šta bi se desilo u Srbiji.

jebali bi im milosnu majčicu.

11. У Србији се не би ни усудили да оду до ресторана. Боже, где ја живим.

12. jebali bi im milosnu majčicu.

Masovno kamenovanje.
    Spaljivanje na lomači. Između ostalog.

13. kako preterujete jebote. ne bi im bilo ništa. jel su onomad u onoj grotesknoj emisji bila čak dvojca gejeva. jedan iz novog sada a jedan iz nekog sela kod valjeva, čini mi se. ovaj iz tog sela je pričao kako celo selo zna i kako mu niko ne pravi probleme i niko ga ne "ugnjetava". a posle emisije koja je (nažalost) uber gledana ni jedan nije imao nikakvih problema.

radi se o tome da postoji glasna manjina koja agresivno i nasilnički izražava svoje negodovanje, dok većinu ljudi u srbiji zabole kurac, ljudi gledaju kako da prežive... i za koga da glasaju u velikom bratu....

14. radi se o tome da postoji glasna manjina koja agresivno i nasilnički izražava svoje negodovanje, dok većinu ljudi u srbiji zabole kurac, ljudi gledaju kako da prežive... i za koga da glasaju u velikom bratu....

Objasnila.

15. lemajo, jeste, al' imam ja brdo poznanika koji su u "ubij pedera" fazonu, do koske.

16. Koliko njih su zaista i ubili pedera?

17. ne bi ga ubili, al' bi istog pošteno prebili.. manje više svi.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.