Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Čekaj... zabranjeno je misliti ''loše''?
    Na osnovu kojih kriterijuma se može oceniti da li je neka izjava pogubna za nekoga... paz' sad:

Vasiono čuješ li me... Vasiono! Uruši se sama u sebe, i pobi sva govna koja u tebi obitavaju!!!
    on my mark... 3... 2... 1... Puf!

2. Ali sad ozbiljno... ne smeš imati svoje mišljene, i izražavati svoje stavove, sve dok oni ne ugrožavaju nekoga!?
    Ok...
    A šta ako mene ugrožavaju mišljenja i stavovi određenih grupacija, koje ne bih da eksplicitno imenujem?

3. Dok god ne ugrožavaju tvoju fizičku egzistenciju i zdravlje, a to što ti ne možeš da se pomiriš sa tim i što živiš u XIV veku to je tvoja lićna stvar. Svima koji misle da nekoga treba ubiti zato što je drugačiji predlažem da se upucaju u praznu glavu i da oslobode zemljinu kuglu vlastite drugačijosti. Suicid je najviši izraz praktične slobode. Suicide is painless, it brings on many changes, and you can take or leave it if you please...

4. vima koji misle da nekoga treba ubiti zato što je drugačiji predlažem da se upucaju u praznu glavu i da oslobode zemljinu kuglu vlastite drugačijosti.

ГОВОР МРЖЊЕ!! НАВОДИ МЕ НА САМОУБИСТВО!!!!! БАНУЈТЕ ГА ДОК НИЈЕ КАСНО!!!!

5. Ja sam reinkarnirani Džim Džons i planiram da od Vukajlije napravim virtualni Džonstaun u kome ću svoje sledbenike naterati na kolektivnu suicidaljku.

http://www.youtube.com/watch#!v=BVUXPjFWfX4&feature=related

6. Evo kako neki misle da će im deca reagovati kada vide dva geja: 'Jao tata, mama, video sam 2 čike kako se drže za ruke i sad bih da upišem balet, da se igram sa barbikama, da se igram lastiša sa devojčicama i da usvojim bebu sa mojim drugom Stevom!' Alo ljudi, smešni ste!

7. Slažem se sa zezatorom...
    Da dodam nešto što sam napisao na četu...

Parada predstavlja njihovu borbu za naša prava...
    --------------------------------------
    Biće oni to i dalje i bez parade, ali ce biti omrzavani, tuceni i ubijani ukoliko se slika o njima ne promeni... Za to koriste paradu, da pokazu svetu ko su oni zaista, jer postoje mnoge zablude...

Ja, iskreno, nemam ništa protiv njih. Neka rade šta hoće, mene to uopšte ne zanima. Kao što me ne zanima komšijina krava, ili američka inteligencija.
    E sad, to što moj komšija nema kravu, a ni ovi neku bog zna kakvu inteligenciju, to je njihov problem...
    Gledam samo sebe, i one oko mene. Za sve ostale mi blago rečeno, puče K... ;)
    Ne mogu sada da čitam sve komentare na ovoj temi jer jako žurim, ali pročitaću vaše izlive mržnje kasnije...

8. Ovo bre neka pederska tema

9. I oni imaju pravo na zeleno i ljubav i da sadu poljoprivredu.

10. ja sam ono bas antigej, i meni to nije okej, al svako ima pravo da radi sa sobom sta hoce i s kim hoce, ako se ta druga osoba slaze.......... i tako to... al meni to opet nije okej nikako.

jel ima neki strucnjak za gejeve da mi pojasni nesto? jel se oni jednom opredijele za poziciju koju ce igrati(primac ili udarac) ili se mijenjaju.
    to mi nikad nije bilo jasno.

11. Sto se mene tice,slobodno neka budu oni gej koliko hoce dokle god to nema nikakvog velikog uticaja na moj zivot,dokle god ja mogu da izadjem i da me ne spopadne neki gej,dokle god mogu da sedim u kaficu i da mi ne dodje nki borac za ljudska prava da mi potura pod nos PODRZI GEJ ja sam ok,mada mislim da bi bilo u redu da imaju lepo neka svoja mestasca gde ce otici neometano cisto da ja znam gde da ne idem da ne bih video dva muskarca kako se vacare jer je po meni to grozno,ne mora to da bude zvanicni gej klub ili gej lokacije vec cisto da se zna ko sto se zna gde odlaze narkici i ako necete da ih gledateposle 10 ne prolazite tuda,ili gde su alkosi.Pa lepo ides gde ti je drago,hoces da budes sam sa curom ok imas gde znas gde mozes,dva peska zele da provedu vreme zajedno,ok dok to ne rade tako da drugima bode oci i provocira slobodno nek to rade,odu negde u tri lepe pa nek rade sta im volja na kraju krajeva imaju is voje kuce i stanove.Daklem,napisah sastav a sve sto hocu da kazem je: Dokle god nemam veze sa gejevima i dokle god ne uticu na moj(indirektno ili direktno) zivot neka ih nek i ima.I naravno protiv gej parade sam jer to utice na moj zivot i jer bode oci.

12. Mislim egzaktno sto i rnrt-rain. Svaka cast, kao da sam ja pisala.

13. Ја сам геј.

Ti nisi gej ba, ti si obična pederčina :D :joke:

Ko god je protiv najavljene parade, neka sutra uradi sledeće:
    ostanite u vašim kućama ili jednostavno nemojte otići da to vidite.
    Isključite vaše televizore, i radioe... Budite ceo dan na Vukajliji i nemojte gledati bilo kakve vesti naredna 3-4 dana. Nemojte kupovati dnevnu štampu u ponedeljak i utorak. Nemojte voditi sa bilo kim, bilo kakvu diskusiju o tome.
    Voleo bih da se ta parada održi u miru, uz najminimalniju moguću medijsku propraćenost.
    Jednostavno, ne dajte im ono što oni žele.
    Ja ću duradim tako. :)

14. "Budite ceo dan na Vukajliji" де ћеш више пропраћености од тога?!!! :Д

МИнг, чуо сам да оћеш у осморку са мном и неким ДАнкановим ортацима. :Д

15. МИнг, чуо сам да оћеш у осморку са мном и неким ДАнкановим ортацима. :Д

Nisam hteo da se nametnem, ali da... to mi je davnašnja želja. :)

16. МА нема проблема човече....ми смо увек за ширење дуката...тј. видика. :Д

17. Minže, to je dobar stav i drago mi je da ljudi koji su protiv gej parade misle da je treba iskulirati i baviti se svojim poslom. Ali problem je sa ogromnim brojem onih koji žele krv jer ne znaju šta će sa sobom i žele da gledaju kako će da se odvija taj pičvajz jer nemaju pametnijeg posla. JEBOTE, ovde se mesec dana govori o paradi, jer se narod ne bavi svojim životom i poslom ,već samo vodi tuđa posla i brige. U normalnim zemljama u kojima se ljudi bave svojim problemima parada prolazi na pretposlednjim stranicama štampe.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.