Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. E pa lepo, kome je bitno nek se bori za to a ne da neki tamo Pera iz interventne krvari za tebe. Ako si gej ne budi peder.

Ма немој? А да дођемо ја и још десет ортака с палицама теби на врата са жељом да те пребијемо? Је л' ћеш сам да се браниш или ћеш да зовеш помоћ? А Пери из интервентне је посао да осигура безбедност грађанима и, ако треба, он ће да крвари како не би дошло до повређивања других људи. Добија фину плату за то.

2. Је л' ћеш сам да се браниш или ћеш да зовеш помоћ?

Ako sam ja lično nešto skrivio tebi i tvojim ortacima sam ću da se branim. Ne bi bilo u redu da tražim da neko dobija batine za mene. Pa šta ti misliš Džimi, da niko nikad nije stradao za slobodu? Ne, pisao si Rusima i oni ti je poslali na tacni?

Posao interventne je da osigura bezbednost građana a ne da učestvuje u izazivanju nemira, a plata im nije tako fina ko što misliš.

3. Па? Троше се много веће паре и на друге ствари, које су притом бескорисне. Као на пример Косово.

Slažem se, ali ova gej parada je mega-beskorisna. Posle te parade ćemo biti Evropa?
    I trošenje para na gej paradu podržava 5 a trošenje na Kosovo 75% stanovništva. Razlika je.

4. I kosovo je mega beskorisno. Crna rupa budžeta i ništa više.

a sedamdeset pet odsto stanovništva u srbiji nema deset zuba u vilici i pere ih jednom nedeljno. razlika je.

5. sedamdeset pet odsto stanovništva u srbiji nema deset zuba u vilici i pere ih jednom nedeljno.

Manjak obrazovanja ne znači da si glup, a manjak inteligencije ne znači da si lud.

6. Поређење ти је неосновано, јер клерофашисти своје идеје заснивају на ускраћивању права другим људима и у потпуној су супротности са демократским начелима.

Neosnovano sa neke moralne tačke,ali i jedni i drugi su protiv ustava,a ustav kao najvažniji državni akt se mora braniti jednako.Sa neke objektivne tačke trebalo bi ih pohapsiti,ali da ne idemo sad u ekstreme

7. Ako sam ja lično nešto skrivio tebi i tvojim ortacima sam ću da se branim. Ne bi bilo u redu da tražim da neko dobija batine za mene.

Па, ја не видим како су геј људи на паради нешто лично скривили овима што долазе да их бију. :) Или сам пропустио нешто?

Slažem se, ali ova gej parada je mega-beskorisna. Posle te parade ćemo biti Evropa?

Коме се јебе за Европу? За права грађана се треба борити не због Европе, него због добробити људи.

I trošenje para na gej paradu podržara 5 a trošenje na Kosovo 75% stanovništva. Razlika je.

Иста та већина гласа на изборима... За тому

Шалу на страну, зар је битно што неко не подржава? Већ сам објаснио, докле год има људи који сматрају да су им ускраћена права, треба им изаћи у сусрет, без обзира на друге који мисле супротно.

8. Lol. Džimi zatvorio temu.

9. I kosovo je mega beskorisno. Crna rupa budžeta i ništa više.

Ček, ček... jesam li valjano razumeo, sveobuhvatni značaj Kosova je samo finansijski?

10. Neću ništa da postujem nego da pitam (nemam gde drugo a vidim Najveći mod je prisutan) da li otvoriti temu za definicije povodom Parade ponosa na fol npr.onih iz Drugog svetskog rata itd. Zato što se bliži opet pa će da preplavi sajt a ovako bi se usmeravala kreativnost na temu foruma.
    P.S. Nadam se da neće pasti ban zbog ovog posta sa podnaslovom Zato što je spemovala OPERATIVNU TEMU.

11. Параду и ја ценим као бескорисну. Нико их не пита за сексуалну оријентацију при изадавању кредита, запошљавању. То што људима сметају то је други фазон, па и ти геј бракови могу да се легализују, ето, то име је једнио легално ''ускраћено'' право. Али усвајање деце? Ко је тата, ко мама? Требају детету и једно и друго, а не две тате и две маме, како ће то да утиче на дете које гледа другу децу која имају неког ко је мама и неког ко је тата. Да два венчана мушкарца или две венчане жене чувају дете? То је болес'.

12. dA li ih neko sprecava da se oralno dzaraju i penetriraju masnim mocugama jedan u drugog?

13. Ček, ček... jesam li valjano razumeo, sveobuhvatni značaj Kosova je samo finansijski?

Ne. To je moj sarkastičan odgovor na glupu tezu.

dA li ih neko sprecava da se oralno dzaraju i penetriraju masnim mocugama jedan u drugog?

Mene još niko nije. Baš volim kad me penetriraju masnim močugama.

14. Ova tema ide u krug već sto strana.

15. Ok, izvin'te. Nisam čitao prethodne postove, mrcina sam. Ionako je oftopik. :)

16. Коме се јебе за Европу? За права грађана се треба борити не због Европе, него због добробити људи.

Ne, gej parada se ovde na silu održava zato što je to direktiva iz EU. Zašto bi neko izlagao riziku bezbednost građana i nerede u gradu, ako za to nema BAŠ dobar interes?
    Cilj opravdava sredstva a cilj je da pokažemo Evropi kako smo mi društvo koje podržava LG populaciju. A nismo.

Већ сам објаснио, докле год има људи који сматрају да су им ускраћена права, треба им изаћи у сусрет

Naravno da treba, ali ne na način kojim će se isprovocirati većina. To je kontradiktorno. Traže zaštitu a izlažu se riziku. Traže u bulju a dobijaju po pičci... :)

17. dA li ih neko sprecava da se oralno dzaraju i penetriraju masnim mocugama jedan u drugog?

Није само у томе поента, али свеоубхватно имају сва права, ником не морају да одговарају та своју сексуалну оријентацију, неће изгубити посао због ње, а непораведно би било да је због ње добију. Ајде и ти бракови нек им се испуне, али дефинитивно бих се нашао на демонстрацијама против деце у геј браковима, ТО НИЈЕ ЗДРАВО!

18. Cilj opravdava sredstva a cilj je da pokažemo Evropi kako smo mi društvo koje podržava LG populaciju. A nismo.

Показаћемо се као нација, која вероватно у генетици има прецизност у руци.

19. Ova tema ide u krug već sto strana.

:jede kokice i prati:

20. Traže u bulju a dobijaju po pičci

hahahaha... definiši ako nema!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.