Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Ајде и ти бракови нек им се испуне, али дефинитивно бих се нашао на демонстрацијама против деце у геј браковима, ТО НИЈЕ ЗДРАВО!

Nisu ni batine, al niko se nikad nije sjetio protiv toga protestovati.

Što se više kuca o pederima, njima bolje. A tema se vrti u krug. Iste stvari se govore, ali od strane nekih drugih likova.

Treba ih ignorisati, ko što ignorišemo sve ostale ljude i probleme. Nek osjete kako je to biti normalan.

2. докле год има људи који сматрају да су им ускраћена права

Која права? Ко да живимо у САД шездесетих година прошлог века, па ће да те апсе ако си дерпе. Поприлично је јасно да то нема никакве везе са угроженим правима, већ са прихватањем тог обрасца понашања од стране средине, да се не лажемо. Ако изузмемо оне из врха организације који се фино огребу за кинту.

I trošenje para na gej paradu podržara 5 a trošenje na Kosovo 75% stanovništva. Razlika je.

Иста та већина гласа на изборима... За тому

Ако неко да силне паре за гажење по јајима, онда има право да буде поштено изгажен. Или овде твоје поштовање демокрацких начела престаје да важи? Ч=

3. Па, ја не видим како су геј људи на паради нешто лично скривили овима што долазе да их бију. :) Или сам пропустио нешто?

Propustio si - poentu kao i obično. Pod tim 'lično skrivio' sam generalno mislio na zastupanje mojih ličnih interesa i ubeđenja.

Vidi Džimi, sinak. Da si ti sad recimo moj sin i da si aj da pretpostavimo - gej, to je tvoja stvar, bio bi malo razočaran i više nego malo tužan zbog unučadi ali ne bih te razbaštinio ili potegao dvocevku na tebe ako si to pretpostavio. Međutim, da mi dođeš i kažeš da bi hteo da učestvuješ u paradi rekao bi ti da ne jedeš govna i da mi opet dođeš na ručak kad počneš da razmišljaš kao čovek a ne kao razmaženo derište.

4. Да два венчана мушкарца или две венчане жене чувају дете? То је болес'.

А да један васпитач сумњивих сексуалних склоности чува чопор деце?

5. Neću ništa da postujem nego da pitam (nemam gde drugo a vidim Najveći mod je prisutan) da li otvoriti temu za definicije povodom Parade ponosa na fol npr.onih iz Drugog svetskog rata itd. Zato što se bliži opet pa će da preplavi sajt a ovako bi se usmeravala kreativnost na temu foruma.

Отвори.

Ne, gej parada se ovde na silu održava zato što je to direktiva iz EU. Zašto bi neko izlagao riziku bezbednost građana i nerede u gradu, ako za to nema BAŠ dobar interes?

Хоћеш да кажеш да сви људи које се појављују на паради имају директиву? Лично знам људе који су ишли на параду (који чак нису ни геј) да подрже геј људе, који немају везе с политиком, него их подржавају зато што мисле да тако треба.

Naravno da treba, ali ne na način kojim će se isprovocirati većina. To je kontradiktorno. Traže zaštitu a izlažu se riziku.

Већина мора да буде јако ретардирана да би је испровоцирала шачица геј људи који машу заставицама на једночасовним демонстрацијама нерадним даном. Треба да се руководимо према ретардима?

Traže u bulju a dobijaju po pičci... :)

Дај, бре, Минге, ово је нешто што бих чуо од каквох Ултраша, Радовца, ти си бар изнад тога колико те ја познајем, и паметнији си.

Која права? Ко да живимо у САД шездесетих година прошлог века, па ће да те апсе ако си дерпе.

Неће да те апсе, ал' ће да те бију и гађају камењем. Није као да се није дешавало. Да не качим сад линкове.

6. Malinari su izuzetno izopacena,nastrana i nadasve bolesna grupa ljudi koja svojom pojavom donosi smraad u prestoni grad... Boze, zasto smrad malinara da prlja svetu beogradsku zemlju i uznemiruje zivalj??? Nek ih bije milicija, govna malinarska, sta se bune koji kurac oni?

7. Koliko vidim vi svi imate, manje-vise, razumne komentare, ali mi jedna stvar nije jasna...
    Zasto vas za sve ovo zabole rac (cka, da ne bude diskriminacije!)?

8. Zasto vas za sve ovo zabole rac

Ja sam malinar pa imam lični interes da eliminišem one koji mi odvlače publicitet, za druge ne znam koji su im motivi.

9. Nisu gejevi krivi, već idioti što razbijaju grad.

Nek mi neko samo objasni kakve veze ima krađa patika sa gej paradom, čim oni pričaju da kradu i uništavaju zbog parade. Još plus glume patrijote i imaju izlive patetike, a uništavaju svoj grad. M?

najk patike - gejevi

Ne vidim neku konekciju.

10. Zasto vas za sve ovo zabole rac (cka, da ne bude diskriminacije!)?

Тај рад, ко им јебе матер, нека цркавају. Ја сам здрав, бео, одрастао, стрејт мушкарац, нико ме не дискриминише, боле ме туки за све болесне гејеве, децу, црнце и замбосе.

11. Неће да те апсе, ал' ће да те бију и гађају камењем. Није као да се није дешавало. Да не качим сад линкове.

Аха, значи одлучују се на протест због кршења права која ће наступити због самог протеста?
    Опет кажем, нема везе са правима, већ са потребом да буду прихваћени као нормални од стране људи који то не сматрају нормалним.
    Ал добро, нек протестују, боли мекурац. Само нек размисле да ли ће тиме постићи свој циљ, или ће бити средство за постизање туђег циља.

12. Nisu gejevi krivi, već idioti što razbijaju grad.

Nek mi neko samo objasni kakve veze ima krađa patika sa gej paradom, čim oni pričaju da kradu i uništavaju zbog parade. Još plus glume patrijote i imaju izlive patetike, a uništavaju svoj grad. M?

najk patike - gejevi

Ne vidim neku konekciju.

Veza je sasvim jasna. NAjk je Američki proizvod, pederi su Američki proizvod koji su poslali da nas sve preobrate u buljaše. Tako da ti dećki brane Srbiju od najezde kuraca. Eto, tu se uklopio i patriotizam.

13. Хоћеш да кажеш да сви људи које се појављују на паради имају директиву? Лично знам људе који су ишли на параду (који чак нису ни геј) да подрже геј људе, који немају везе с политиком, него их подржавају зато што мисле да тако треба.

Ne prdi Džimi i ne skreći sa teme.
    Niko ne govori o TIM LJUDIMA nego o silovanju gej parade u Srbiji... a siluje je aktuelna vlast kako bi Evropi pokazala da smo i mi zreli za EU. Da bi se održala, gej parada mora da dobije dozvolu od države, što znači da je politika itekako umešena u to. Šta ti tu nije jasno?

Већина мора да буде јако ретардирана да би је испровоцирала шачица геј људи који машу заставицама на једночасовним демонстрацијама нерадним даном. Треба да се руководимо према ретардима?

Hvala ti što si 90% Srba nazvao retardiranima.

Дај, бре, Минге, ово је нешто што бих чуо од каквох Ултраша, Радовца, ти си бар изнад тога колико те ја познајем, и паметнији си.

Ma to malo da se nasmejemo... :)
    Uostalom, šta ti kenjaš kada si ti antidukatlija i homofob (uh, što mrzim tu reč)?
    Tvoja antologijska definicija o dukatlijama govori podrugljivo o gejevima koji vole da se tovare u dukat. A 'vamo napušavaš ove što gejeve doživljavaju kao nekoga ko se stalno trpa u bulju... :)
    Kada si otvorio temu o gej metal bendovima (čini mi se da si naveo Hamerfall i još neke), nije li to GEJ u naslovu bilo u negativnom kontekstu? Ti bendovi su gej (znači ne bukvalno nego figurativno gej), nisu za nas prave metalce...?

14. Nek mi neko samo objasni kakve veze ima krađa patika sa gej paradom, čim oni pričaju da kradu i uništavaju zbog parade. Još plus glume patrijote i imaju izlive patetike, a uništavaju svoj grad. M?

Evo probaću ja, samo da povučem bekend-paralelu.
    Vidiš, u rat idu:
    a) patriote koji vole svoju zemlju i žele da je brane od spoljnih dušmana, jebemliga, elem, veruju u to što rade
    b) oni koje nateraju
    c) oni koji bi da pljačkaju, siluju i pale
    Nikad se još nije desilo da je neka od te tri kategorije izostala.

A moguće i da je u pitanju protest protiv užasa kapitalističkog društva i korporacijskog načina razmišljanja koje 'najk' predstavlja kao svetski brend.

15. Kad smo već kod malinara:

O Kosovu, malinama i gej paradi

http://pescanik.net/content/view/7506/143/

16. Nisu gejevi krivi, već idioti što razbijaju grad.

Nisu krivi ni jedni ni drugi, već vlast koja dozvoljava održavanje parade.

17. Није нико нкрив појединачно. Криви смо сви ми што постојимо.

18. Хоћеш да кажеш да сви људи које се појављују на паради имају директиву? Лично знам људе који су ишли на параду (који чак нису ни геј) да подрже геј људе, који немају везе с политиком, него их подржавају зато што мисле да тако треба.

Ма болео би наше политичаре за параду, и њено одржавање да се не издркавју пајвани из Европе да то мора тако.
    ЕДИТ: Оћу да кажем, да није политике, не би било ни параде, јер чисто усмњам да би гејеви измарширали своје да нема 5 пута више пандура од њих самих.

19. Niko ne govori o TIM LJUDIMA nego o silovanju gej parade u Srbiji... a siluje je aktuelna vlast kako bi Evropi pokazala da smo i mi zreli za EU. Da bi se održala, gej parada mora da dobije dozvolu od države, što znači da je politika itekako umešena u to. Šta ti tu nije jasno.

Добро. А шта, нема људи који су ван политике и стало им је да добију права?

Hvala ti što si 90% Srba nazvao retardiranima.

70% људи је просечне интелигенције или интелигенције испод просека, то важи за малтене цео свет, не само за Србију. Не, нисам назвао 90% грађана Србије, ретардима, само сам рекао да мораш да будеш јако ретардиран да би те испровоцирала шачица геј људи који машу заставицама на једночасовним демонстрацијама нерадним даном. Зашто једноставно не гледаш своја посла и искулираш. Ако си год куће, ради шта иначе радиш, гледај ТВ, виси на интернету, јеби жену. Ако се случајно задесиш на Теразијама, прођи поред њих мирно. Ако су ти толико гадни, а ти окрени главу на другу страну, проћи ће за минут.

Uostalom, šta ti kenjaš kada si ti antidukatlija i homofob (uh, što mrzim tu reč)?
    Tvoja antologijska definicija o dukatlijama govori podrugljivo o gejevima koji vole da se tovare u dukat. A 'vamo napušavaš ove što gejeve doživljavaju kao nekoga ko se stalno trpa u bulju... :)

Нисам ја хомофоб. Што се тиче дефиниције, тамо лапо пише ''то је СТАРА реч за мушку геј особу, а да ти није ништа за подјебавање и понишавање'', данас се више користи да се опише карактерна особина. Као и 'педер'. Ја кад кажем педер, мислим на сероњу, а не на геј особу.

Kada si otvorio temu o gej metal bendovima (čini mi se da si naveo Hamerfall i još neke), nije li to GEJ u naslovu bilo u negativnom kontekstu? Ti bendovi su gej (znači ne bukvalno nego figurativno gej), nisu za nas prave metalce...?

Кад кажем да су бендови геј, не мислим да су хомосексуални, него су смешни и пичкасти. Нпр. Роб Халфорд је прави геј, тј. хомосексуалац, ал' му музика ич није геј. Шта кажеш на то? А? А? А? :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.