Ja razumijem ljude koji vole više mušku kenjalicu nego li žemsko tijelo. Vi ne shvatate, oni se žrtvuju da bi strejt nejebači mogli da pojebu neku ženku. Jer da su ovi što su gej, u stvari strejt, ovi strejteri što ih toliko hejtuju, ne bi kitu iz ruku puštali, a one žemske stvari bi gledali samo preko ekrana ili nacrtanu na papiru.
Jel se tako prenosi homoseksualnost? Ja sam čitao da se to prenosi dodirom. I da nam CIA sipa pederluk u vodu, da nas preobrati. Samo nisu računali na naš izuzetan imuni sistem i izuzetnu duhovnu uzvišenost. Ali zato Hrvati skoro skroz podlegoše.
Kada smo bombradovani 1999 godine bacali su nam mutirane gene DNK alela koji se prenose vazduhom i kao paraziti vežu za domaćina i upravljaju sa njim. Ali ti paraziti su apolni i stoga homoseksluališu kao veverice. TO je i pisao Ljubiša Ršumović u pesmi Zakleo se peder u cvet i u pedu, da će u Srbiji da pojebe medu, neće tu da bršlja od sad bilo koji heteroseksualac , ni zeka ni jaga, ni koza ni vo.
Kada smo bombradovani 1999 godine bacali su nam mutirane gene DNK alela koji se prenose vazduhom i kao paraziti vežu za domaćina i upravljaju sa njim. Ali ti paraziti su apolni i stoga homoseksluališu kao veverice.
To objašnjava moje pojačano lupanje srca kada sam danas prošla pored Anice Dobre...
Ja samo znam da je Anica Dobra veče pred bombardovanje "Bliznakinja" imala viziju o gej Vukajliji, tjest o Vukajliji koja će biti podeljena na str8 i nonstre8 grupu , defke i postere. Kao kada su Jevreji imali poseban deo vagona.
Pardon nisam vido odmah, nisam upućen kog su opredeljenja ali znam zasigurno da su obe narkomanke na ekserima, teške.
Jok. Sedamdesetih.
Tako je Dube! Gejevi, hvala vam što postojite!
Zbog jebanja u guzicu oni i dobiju sidu. Zbog onih silnih govana.
Bakterije sjede na stolici.
Ahahah, koji si ti car.
Šta, kao nije istina? I zamoliću vas da mi se ne obraćate tim podrugljivim tonom! Ja želim civilizovanu diskusiju!
Kizo je l' si čuo nekada za fertilizaciju ploda ?
Jel se tako prenosi homoseksualnost? Ja sam čitao da se to prenosi dodirom. I da nam CIA sipa pederluk u vodu, da nas preobrati. Samo nisu računali na naš izuzetan imuni sistem i izuzetnu duhovnu uzvišenost. Ali zato Hrvati skoro skroz podlegoše.
Telenor
Eee to za Ciju sam i ja čuo! Pričao neki doktor haha! Zato on verovatno samo udara po rakiji.
Kada smo bombradovani 1999 godine bacali su nam mutirane gene DNK alela koji se prenose vazduhom i kao paraziti vežu za domaćina i upravljaju sa njim. Ali ti paraziti su apolni i stoga homoseksluališu kao veverice. TO je i pisao Ljubiša Ršumović u pesmi Zakleo se peder u cvet i u pedu, da će u Srbiji da pojebe medu, neće tu da bršlja od sad bilo koji heteroseksualac , ni zeka ni jaga, ni koza ni vo.
Offtopikujete previše. Lokovaće je opet. Čildfakautujte.
To objašnjava moje pojačano lupanje srca kada sam danas prošla pored Anice Dobre...
Ja samo znam da je Anica Dobra veče pred bombardovanje "Bliznakinja" imala viziju o gej Vukajliji, tjest o Vukajliji koja će biti podeljena na str8 i nonstre8 grupu , defke i postere. Kao kada su Jevreji imali poseban deo vagona.
Ali zato im dobro ide uništavanje srbskog jezika...
Nek "lokuju", samo propagira homoseksualnost koja će nam ruinirati mladež.
Da nisi imala još neke...doživljaje takve vrste?
Jeste. Zato imaju duplo veći prirodni priraštaj od nas.
Šta je s gejevima u Crnoj Gori, jel zna neko jel ih zvanično ima?
Misliš na pojačano lupanje srca? Ih, malo, malo, vrlo zam zaljubljive prirode.
A bio sam šmeker sa kasetom Rikija Martina. Sreća pa nije izašao iz ormara dok sam bio u osnovnoj :)
Mislim, u prisustvu podjednako privlačnih pripadnica ženskoga roda. Ipak je tema o gejevima. Čisto da ne oftopikujemo.