Prijava

Kad je bal, nek' je maskenbal! Posto je ovo vec u dobroj meri Facekajlija ili Vukbook, zasto ne bi bile uvedene notifikacije?
Kad god se nekoga taguje (linkuje) na nekom postu, definiciji, da taj autor dobije obavestenje o tome, na profilu. Posto PVT sekcija vise ne radi onoliko koliko je radila ranije (jer svi odmah razmene Fejs, mob, msn, bla bla), kapiram da je ovo bolje od starog predloga da se dobija obavestenje o novom PVTu.

Bezveze predlog. Nema poentu.

Mada, to obaveštenje za novi pevete nije loše, uvek mi se svidjalo.

Pa i ja se vise slazem za izmenu tog PVT-a i chata, jer je na Vukajliji komunikacija medju clanovima odvija samo dok se ne razmeni MSN, mob ili Face, ja sam dao predlog za izmenu chata, to se može odraditi za par minuta, a i ovo sa izmenama načina funkcionisanja poruka se može odraditi za relativno kratko vreme. Ali smatram da definitivno treba da se izvrši neka promena, jer niko ne gleda PVT dok mu to ne naglasimo u komentarima.

Pa to je sjajan pradlog, obaveštenje za pevete. Ali ovaj predlog iz naslova mi se ne svidja. :)

Pa ja sam ovaj predlog i shvatio kao predlog za izmenu funkcionisanja pvt-a, nazvali ga mi notifikacija ili obaveštenje ili kako već, ne sviđa mi se što je pvt u forumu, a ne na stranici profila.
PVT bi trebao da se vidi na strani profila, a da tagovanje i linkovanje na nekom postu-forumu bi moglo da stiže kao PVT sa linkom za dati komentar, defku ili temu na forumu. :-)

Bespotrebno komplikovanje. Jednostavno ti se na profilu upali onaj crveni pravougavonik PVT, klikom na to pročitaš, ili tako nešto... Bolje to nego zvučni signal, jer neki i ustaju od kompa :)

Ocemo i grupe na vukaliji?

"saznaj ko ti je dao minus"...

ma daj, bezveze je, puno posla oko malo koristi...ima precih problema

@gamby - nema poentu? Ti si svoje rekao...

@sos - ko je spominjao grupe sad? Neko te linkuje na nekoj temi koju si posecivao, a ti ne znas da te linkovao. Ovako ces dobiti obavestenje o tome. A sto se tice uopste tih grupa...pa jbt, na sta ti lici recimo "najcupika na vuki", "najfrajer na vuki", ovo ili ono? Sve je grupisanje, ocenjivanje, obozavanje, bla bla. Tako da su to vec grupe same po sebi. A onih gluposti sa Fejsa me mani.. Ideja nije losa. Uostalom, statistika bi se tako bolje vodila, a i ne bi se osipalo clanstvo, bilo bi vise komunikacije tu i tamo itd. Da ima nekih precih problema, mozda i ima. Ali ovo je nesto sto nije tesko za uraditi, a donelo bi velik efekat osvezenja. Sto je, na kraju krajeva i potrebno. :)

Samo kreten moze reci da nema poentu. Nije najpredlog svih vremena, ali ima smisla.

Usput, da imamo to sto predlazem, sad biste dobili obavestenje i odgovorili biste mi relativno brzo, kao i ja vama. Ovako, ne ide to bas nesto... A recimo, moglo bi se uvesti i obavestenje o tome da je otvorena nova tema na forumu. Da postoji opcija da cekiras koje podforume hoces da pratis, pa da ti dolaze obavestenja sa njih. Nesto tako. To bi bilo kul, modernizovalo bi sajt.

Оnaj koga zanima da li je pomenut negde, on će i da prečešlja forum da to vidi. Videće i novootvorene teme.
Nema potrebe da se ovo odradi. Plus ovaj predlog ima jako ziljavi prizvuk.

Kako bi definisao ziljavost? I sta je onda, povezano s tim, ovde ziljavo?

To sto ti pricas je ostavljanje stvari na starom. Ovo sto ja pricam je modernizovanje. Ako ti nije cilj da u buducnosti u bilo cemu budes bolji, jaci, brzi, pametniji, lepsi, sta god, u cemu je onda poenta postojanja? Idi baci se s mosta, ucini svetu uslugu. Ne govorim o tebi konkretno, vec generalno. Tako i sa Vukajlijom. Cilj je da napreduje, da bude osvezavana. Kako novim, inovativnim idejama, tako i proverenim, funkcionalnim, koje postoje drugde.
Ako mi opet odgovoris tupo kao prosla dva puta, imas paket bambija od mene.

Nema potrebe menjati ono što dobro funkcioniše. Okej male izmene, ali da da od ovakvog sajta napravimo fejsbuk... Jebiga sad.

Pa male izmene su i predlozene. Pod notifikacijama ja ne podrazumevam iskacuce prozore, to je glupo, vec obavestenje na profilu da se na nekom forumu ili definiciji koju smo komentarisali i koja nas zanima nesto desilo. I da poruke budu na profilu, a ne na forumu. Sve je to moguce odraditi za 10-ak minuta. Bavim se veb programiranjem kao hobijem i znam o cemu pricam.

To su prevelike promene. To više ne bi bila Vukajlija kakvu znamo.
Zgadim se kad pokušam da zamislim to... -.-

Ne slazem se da su velike promene, ko zna kako ti to zamisljas :-)

Zamišljam ovako kako si opisao. :)
Nekako mi deluje da bi potpuno izgubilo draž...

sranje...ako te vec spominju negde, poceces da stucas, tako da nema potrebe za tim :)

Ali ja mozda nisam opisao onako kako ja zamisljam :-)
Salu na stranu, mislim da se svi slazemo oko istog da su potrebne manje promene cisto zbog funkcionalnosti, da brze odgovorimo na neciji post ako nas neko linkuje i kaze nam nesto. A sto se tice te DRAŽi, za to nisam stručan. Mozemo mi da pricamo do sutra, ako se ne dopadne kaizenu, ili ko je vec glavni, nema nista od toga :-)

To za PVT je super za one koji ga dobijaju. :)) I da ne bude na forumu, logičnije mi je da bude na profilu.
(Ja ovde vrlo retko na taj način komuniciram, tako da mi je svejedno.)
A što se toga drugog tiče... Više mi se sviđa nešto tipa: dobiti obaveštenje kad još neko postuje na temi na koju si odgovorio.

@Gamby, kakva draž, čoveče? Ovo je samo jedan sajt... I nije neka drastična promena, štaviše, baš je sitna i korisna.

No, sve mi je jedno, još uvek a i nadalje. Šta god da se menja...