Najbolje definicije na Vukajliji - Vaše preporuke

1. Прилог икад захтева глаголску допуну. Није ми јасно зашто људи у Србији масовно пресликавају граматику енглеског језика. Матерњи језик не знате! Пу!

Дакле, треба да се напише: најбоље дефиниције (...) икад написане...

2. Прилог икад захтева глаголску допуну. Није ми јасно зашто људи у Србији масовно пресликавају граматику енглеског језика. Матерњи језик не знате! Пу!

I meni je ovo neshvatljivo. Porazno je što to radi i veliki broj novinara. Pretpostavljam da ima veze se elektronskim rečnicima, oni ne mogu da osete duh jezika, a ono što piše na monitoru je svetinja za većinu.

3. Избацила "икад" и решен проблем... И мене то "икад" много нервира...

4. Ovo je jedna relativno novija, koja će, cenim, postati klasik jednog dana, kada ja postanem moderator.
    http://vukajlija.com/ne-mozes-ti-to-da-shvatis/330634

5. Радује ме што има још људи који су алергични на "икад".

6. :)

Слажем се с Тандрчком.

7. Иако ми спавање није у омиљенима, сматрам да је најбоља дефиниција на сајту.

8. Peki, pa što ti nije u omiljenima onda? :)

9. Стављам углавном оне које су нешто дуже, оне које ћу опет да читам. :) Те што су ми у омиљенима су читане бар петнаестак пута свака.

10. Aha, ima to smisla :) Samo ja nisam razmišljala u tom pravcu... :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.