Najbolje definicije na Vukajliji - Vaše preporuke

1. Прилог икад захтева глаголску допуну. Није ми јасно зашто људи у Србији масовно пресликавају граматику енглеског језика. Матерњи језик не знате! Пу!

Дакле, треба да се напише: најбоље дефиниције (...) икад написане...

2. Прилог икад захтева глаголску допуну. Није ми јасно зашто људи у Србији масовно пресликавају граматику енглеског језика. Матерњи језик не знате! Пу!

I meni je ovo neshvatljivo. Porazno je što to radi i veliki broj novinara. Pretpostavljam da ima veze se elektronskim rečnicima, oni ne mogu da osete duh jezika, a ono što piše na monitoru je svetinja za većinu.

3. Избацила "икад" и решен проблем... И мене то "икад" много нервира...

4. Ovo je jedna relativno novija, koja će, cenim, postati klasik jednog dana, kada ja postanem moderator.
    http://vukajlija.com/ne-mozes-ti-to-da-shvatis/330634

5. Радује ме што има још људи који су алергични на "икад".

6. :)

Слажем се с Тандрчком.

7. Иако ми спавање није у омиљенима, сматрам да је најбоља дефиниција на сајту.

8. Peki, pa što ti nije u omiljenima onda? :)

9. Стављам углавном оне које су нешто дуже, оне које ћу опет да читам. :) Те што су ми у омиљенима су читане бар петнаестак пута свака.

10. Aha, ima to smisla :) Samo ja nisam razmišljala u tom pravcu... :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.