Слажем се са људима! Не знам ког сам аутора запазио, има нешто ситно дефиниција, а просек као да је мешавина Тесле и Коперникуса (с тим да су дефке просечне).
Ups, obrisah prvi post.
Da ponovim:
Moj predlog je da se u meniju "Autori" postoji sortiranje i po proseku osim po broju definicija, popularnosti, aktivnosti i registracije
I ja sam za, predlagao sam to milion puta. Znamo popularne autore sa dobrim prosekom, nije ih tesko ni naci, ali one koji pisu malo i retko (a dobro), vrlo je tesko naci. Ili pretplata na autore, bilo sta sto ce olaksati pretragu za dobrim autorima, jer ko pise dobro - uglavnom pise dobro uvek (i obratno).
Najbolje oboje, i sortiranje po proseku i pretplata na autore.
Protiv. Jebao vas prosek. Prosek nije uvek merilo kvaliteta, jer mnogi imaju definicije koje nemaju nijedan minus, ali je zato defku videlo svega desetak ljudi.
Da ponovim - jebao vas prosek.
И ја сам за, аутори и треба да буду самокритичнији према себи и да пажљиво прегледају своје дефиниције. Ионако се стално жалите како се гомилају срања :)
Кад смо већ код тога , ја планирам да очистив велики део мог срања овог лета , спичићу велики део дефиниција. Бар 20ак.
Rekli o sajtu
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
moze, mada nije zanimljivo...ima dosta likova sa jednom definicijom i prosekom preko 100 recimo...mozda tako treba
Bio je ovakav predlog, ali iz Sos-ovog razloga je bolje ne uvoditi ga.
Ma,decko samo predlaze da postoji sortiranje u meniju "Autori" i po ovom kriterijumu,ako je izvodljivo zasto da se ne odradi?
Слажем се са људима! Не знам ког сам аутора запазио, има нешто ситно дефиниција, а просек као да је мешавина Тесле и Коперникуса (с тим да су дефке просечне).
Ups, obrisah prvi post.
Da ponovim:
Moj predlog je da se u meniju "Autori" postoji sortiranje i po proseku osim po broju definicija, popularnosti, aktivnosti i registracije
Jebe lud zbunjenog. :)
ja sam za
tek ce onda ispsasti frka oko brisanja definicija koje su prosle sa slabijim rezultatom :)
I ja sam za, predlagao sam to milion puta. Znamo popularne autore sa dobrim prosekom, nije ih tesko ni naci, ali one koji pisu malo i retko (a dobro), vrlo je tesko naci. Ili pretplata na autore, bilo sta sto ce olaksati pretragu za dobrim autorima, jer ko pise dobro - uglavnom pise dobro uvek (i obratno).
Najbolje oboje, i sortiranje po proseku i pretplata na autore.
I ja sam za.
pre 7 sati
I ja sam za.
+1
Protiv. Jebao vas prosek. Prosek nije uvek merilo kvaliteta, jer mnogi imaju definicije koje nemaju nijedan minus, ali je zato defku videlo svega desetak ljudi.
Da ponovim - jebao vas prosek.
"Tek će se gomilaju!"
Кад смо већ код тога , ја планирам да очистив велики део мог срања овог лета , спичићу велики део дефиниција. Бар 20ак.