Prijava

Да ли ме држи неки мамурлук од синоћ, па не видим како треба... Је л' то уклоњен подфорум за политику и тако то?

Kaizene, ako sam vip, koliko mi plaćaš po definiciji koju napišem?

Вампире, узео си ми реченицу из уста. И Кајзен, човече, ти си спемовао сам себе зарад популарности/просека!

Zar ne bi umesto ovog ili bar paralelno sa ovim mogao da se uvede princip doniranja kao na vikipediji. 200 dinara ili koliko vec nije neka cifra, a vecina clanova bi pre to uplatila nego gledala cirkus koji bi mogao da nastane ukoliko se stvar otme kontroli. :)

Ili da ovo za doniranje navedem na predlozima i prijavama? Mislim da bismo mogli da funkcionisemo kao Wikipedia.

Kako će eventualnu uplatu vršiti članovi koji ne žive u 88.000 km2 države koja se zove Srbija?
Da li se može uplatiti šestomjesečno/godišnje?
Hvala

Ovo je jedan od najboljih stvari ikad uradjenih na Vukajliji. Ne znam da li sam se nekad vise obradovao nakon sto sam usao na Vukajliju.
-Da li postoji ili je u planu mogucnost uvodjenja placanja putem SMS uplate, tipa slanja SMS poruke na odredjeni broj? (cisto kao ideja, mada mi nije tesko da odem i da uplatim)
-Bilo bi lepo kada bi se uvela mogucnost placanja i za duze vremenske periode, npr. 3, 6, 12 meseci, sa proporcionalno ili ne izmenjenim cenovnikom, sto je predlozio Dioklecijan.

@wlex88: da u planu je, biće uskoro.

Znao sam da će se ovo desiti pre ili kasnije.

Ја бих хтео да уплатим за моју покојну бабу, па ме занима који је позив на број. Има отворен рачун. Отворићу јој налог, па таман кад буде плаћала интернет (мора да плаћа дуплу конекцију, иѕ димензије у димензију, па онда бежични, наравно), ђутуре да дода и то.

И могли бисте лепо да направите попис, па да шаљете људима уплатницу на кућну адресу. Чисто да имате увид ко је ко и да вам се не отргне ствар контроли попут оног форума за политику, природу и друштво... Ви што проповодате о слободи мисли... :)

Антикваран, чему ово спамовање?

da li ima neke veze sa ovim vip nalozima to što kod mene i ima i nema podforum politika?
ne postoji kao podforum ali kad kliknem na aktivne teme tu su sve .
ili je neki bag?

Питах јутрос шта се десило са подфорумом, тј., у 3 сата је био жив, а у 7 нестао. То ме занима да ми ви мене кажете.

А иронично ми је било то што у ставкама за ВИП пише да је овде слобода речи неограничена, што је побијено укидањем поменуте ствари. Требало би онда направити списак ствари о којима слободно може да се говори, зар не?

И, ето, тај фазон "типла па се тикла"... Пре пар дана Слагалица, сад и ви... А узгред, кад год се учланим негде где је све слободно, након кратког времена дође до нечег оваквог.

ЈЕвропа!

''А иронично ми је било то што у ставкама за ВИП пише да је овде слобода речи неограничена, што је побијено укидањем поменуте ствари. Требало би онда направити списак ствари о којима слободно може да се говори, зар не?''

Не видим да ти је нешто ограничено. Вип налози омогућују само додатне опције.

Доста са незрелостима, сајту су потребне паре да би постојао и тачка. Ја ћу својих 200 динара да уплатим, иако сам као модератор по дифолту Вип, јер желим да помогнем, а и мислим да нису неке паре.

П.С. Да се ја питам, ти би био трајно банован због овога. Да сам на твом месту, само бих се покрио ушима, уместо што ту нешто извољевам. :)

Мени је ово добра ствар. Најидеалнији могући начин за обезбјеђење даље егзистенције овог сајта! Чим ступим у контакт са неким од својих пријатеља у Србији, уплатићу 200 динџи! Само, добро би било, што каже Диоклецијан, да се због нас "Вансрбијанаца" омогући нека врста "годишње претплате"...

Ali stvarno,sta se desilo sa podforumom Politika i drustvo?Nije ovo tema gde ovo treba da pitam, ali me zanima.

Мислим да га тренутно виде само Вип корисници.

Ja bih za ovo dao i 500 (ali moji roditelji ne bi). Kao i svaki drugi noramlan sajt, ko zeli free ima odredjene funkcije, ko zeli vise, neka plati. I tacka. :-)