Novo: KTITOR nalozi

  1. ја се само буним што овдје нема експлицитног материјала..и ако се појави брзо се брише...ебало вас педерство...овај дукатлијаштво...;)

  2. antikvaran, ti pišeš apsolutne nebuloze i u poslednjih nekoliko stranica na ovoj temi postuješ isključivo radi postovanja. molim te prestani...

    takođe, ne vidim odakle ti pravo da u bilo kom kontekstu pominješ ko je kakav čovek. Zašto bi "šef" imao potrebe da bilo kome naređuje da bilo gde uleće umesto njega? Po čemu ne možeš da znaš ko je kakav čovek? daj, stvarno?

  3. Sada nije obavezno. Bice.

    Sve ce to narod pozlatiti...

  4. дрогераши лицимури и дукатлије саме :)))

  5. Влекс, па добро, ако сам решио да је поделим на 24х, зар то није ОК, па да је после обришем?

    Мерси, по тим критеријумима, најконкретнији пример је у срушеним споменицима из комунистичког доба. Једино што је ова власт успела да уради до краја је измена назива улица и сруши споменике. Моја основна школа сада је "Свети Сава", а била је "Стеван Филиповић". И сада имаш 116 Светих Сава по Србији.

    Е, а ова власт, у овом времену је ку*ац саградила и направила, а да притом нису и за то направљено мазнули пет пута више кеша. И ушемљени су са старим лисцима, који су видела да не морају ником ништа да одговарају и то максимално користе (е, овако нешто не може овде да се објави, а није речник, већ узречица сленга).

    Што се тиче слободе говора овде, брате Чича, може да прође ако упакујеш елегантно и обазриво (Демократија и њено учешће у архитектури).

    Џими, успут, погледи на све(т) нам се веома разликују, тако да се не могу са поузданошћу ослонити на твоје гаранције.

  6. ''И, да, ти без проблема преведеш те дефке и заведеш их као својих руку дело у тамо некој Ирској, Енглеској, Америкама. Ако се варам, само реци за кога се преводе, где одлазе и на који начин.

    А ти и Целт се сада улетели по наређењу шефа, тако је провидно, али то вам је посао. Елем, не можесш у данашње време да знаш ко је какав човек. Наравно, ако таква изјава може донети бонус на плату, онда бих и ја могао државу да похвалим понекад, пошто ми је она дала посао.''

    :)) Еј, еј... Полако...

    Погрешно си информисан. Ја сам у животу превео 2-3 дефиниције с Вуке на енглески, и то своје, и ставио их на Урбандикшнари. Превођење које сам помињао нема везе с Вукајлијом. То радим за једну издавачку кућу и у питању је превод речника који треба да изађе на јесен. Пошто се ради од куће, мало радим, мало висим на Вукајлији. С времена на време питам вукајлијаше на једној теми како се зову неке ствари на српском.

    Тако да, апсолутно си погрешно информисан.

    За ово ''наређење од шефа'' не знам шта да ти кажем...

  7. "Што се тиче слободе говора овде, брате Чича, може да прође ако упакујеш елегантно и обазриво"

    зато ја све увиејк фино срочим...иако ме онај дукатлијаш хол увијек банује ;)...

    "о радим за једну издавачку кућу и у питању је превод речника који треба да изађе на јесен. Пошто се ради од куће, мало радим, мало висим на Вукајлији. С времена на време питам вукајлијаше на једној теми како се зову неке ствари на српском."
    сад си доказао да си дукатлија....и боле те бриге...

    јој људи шта смарате ...биће како Милош каже ;)

  8. A da ja malo zaključam ovu temu i pobanujem spemere?:)

  9. nemoj, meni je jako interensantna tema

  10. Сурови, зато што је човек отишао да поједе нешто, а Вама је почела смена и то тако функционише. У Србији смо, брале!

    Знам да не могу да знам какав је ко човек јер ме је живот тако научио. Ето, што се тиче бизниса, ми смо ку*ац од људи. Непоуздани, неодговорни, увек спремни да зајебемо. И зашто би мени изашао у сусрет неко, дао ми нешто што је у ствари моје, али званично припада њему, а успут му је то извор прихода?

    Чак ће ме можда и Чича искритиковати, али, што се тиче бизниса, најмање фрке сам имао са момком из Новог Пазара који се не презива на -Ић.

    Слажем се, одлично је место Вукајлија, али немојте да се правите цвећке у смислу да је ово све велика хипи-комуна где је кеш небитна ствар.

    И поштовање се користи због поштовања. Поштујем и уважавам ваш рад, али и то је рад, посао, као што ја вама управо производим електричну енергију и нема ко да ме лајкује.

    Сурови, слободно ми одговори на питање-будалаштину за енглезијацију Вукајлије од стране Џимија.

  11. sloboda govora, a modovi prete zaključavanjem teme?

  12. "Чак ће ме можда и Чича искритиковати, али, што се тиче бизниса, најмање фрке сам имао са момком из Новог Пазара који се не презива на -Ић."

    иначе и ја се не презивам на -ић...;) ја те критиковати нећу...само ми је смијешно...далеко је вука и од хипи комуне , и од некаквог идеала..али мени се и поред тога даје овдје потрошити вријеме ;)...ако се почне наплаћивати обавезно е онда се повлачим и онда су стварно сви дукатлије...овако боле ме бриге...стварају се класе...али нека треба човјек и нешто зарадити од овакве идеје ;)...па зар их није и прије било....они са више и мање популарности...ма небитно...

    корлеоне немој ме ти бановати...у тебе сам јединог имо повјерење ;)

  13. Мајке ми, прозива човек. Класичне прозивке и изношење неистина.

  14. Čičo - nije problem u tebi kao TEBI, već u spemu. Pojedinci ne biraju mesto za trolovanje i sviranje q1rtzu.

  15. P.S. Valjalo bi da na ovoj temi svako može da kaže ponešto, a ne da se dva ili tri člana prepucavaju.

  16. Naporni ste ko uzbrdo.

  17. ok evo spiska funkcionalnosti koji vam ovaj ktitor nalog pruža pa hajde da konkretno prodiskutujemo o tim nazovi klasnim razlikama:
    - ukidanje reklama:
    sasvim razumljivo. ovim samo vizuelno olakšavaš navigaciju sajtom. takođe, NEMAŠ reklame, a ukoliko ne platiš IMAŠ ih, ako želim da ih vidim, moram biti izlogovan - KVRAGU!
    - bez ograničenja za definicije(5)/postere(2)/čet(50 popularnosti):
    do juče ste se žalili i tražili da vam ukinu definicije sa 5 na 2. kome smetaju ograničenja tog tipa platiće, ko želi ograničenja od 5 ili 2, zašto bi ga pogodilo što neko drugi ŽELI više za sebe?
    - izmena/brisanje definicija nastalih u periodu dok je bio zakup Ktitor naloga:
    ovu opciju imaju svi članovi, stim što je ovde rok od 24h uklonjen. To znači da SVAKO može da ispravi sopstvene slovne i gramatičke greške, ili grešku u definisanju uopšte, a oni koji plate to mogu da razvuku na veći vremenski period. Znači, nema ništa novo što bilo ko drugi ne poseduje, već jednostavno ne mora da razmišlja da to što definiše ispravi u nekom vremenskom roku (24 sata nije malo)
    - brisanje komentara na vašim definicijama nastalih u periodu dok je bio zakup Ktitor naloga:
    ovo manje više olakšava posao moderatorima. ukoliko je neki komentar neprimeren, moderatori će ga obrisati. ukoliko ne vide, kažeš lepo na forumu, i moderatori obrišu. Želim da naglasim da je ovo omogućeno SAMO na vašim definicijama, ne na bilo kojoj definiciji na sajtu. ukoliko je komentar primeren, a tebi izuzetno smeta, e onda jebiga, plati 200 dinara. Složićete se da je mogućnost da vam se neki primereni komentar smuči do te mere da želite da ga obrišete izuzetno mali.
    - "moje definicije na groblju":
    na groblju je generalno smeće od definicija. Ukoliko želiš da pronađeš neku, imaš opciju pretrage groblja. Ukoliko si lenj i mrzi te da tražiš neku SVOJU definciju na groblju imaš ovu opciju(čitaj:neku svoju kojoj, pošto je tvoja verovatno znaš ili ime ili neku ključnu reč, čim je tražiš, te je na malo duži način možeš naći i pretragom groblja)
    - lista ljudi koji su stavili vašu definiciju u omiljene (za svaku definiciju):
    ova opcija me baš stavlja u neki imperioran položaj u odnosu na članove. ukoliko mi neko stavi definiciju u omiljene, mogu da mu se zahvalim. JES, kako sam samo ja iznad ostalih! Lepa stvarčica ukoliko te interesuje ko te prati i ko voli tvoj rad. Izuzetno sam superioran.
    - izbor boje kojom će biti ispisan vaš tekst na četu:
    bela boja se slaže uz svaku od ponuđenih tema na sajtu. Ukoliko mi baš zvižde jaja za magenta graon, uplatiću 200 dinara. Čet je toliko cenjeni i viskoumni oblik komunikacije gde je od ključnog značaja da sve bude pregledno i čitko te će razni šareni spameri da me teraju na povraćanje. E pa nije. Takođe, ukoliko ti smeta, zamoliš ga da promeni, malo ko če birati neprjatnu boju slova, jer jednostavno ako bude uporan svi će ga ignorisati. ukoliko bude bezobrazan, banovaću mu dupe odavde pa će da vidi kad će ponovo da bude bezobrazan.
    - izmena nadimka:
    ovo je uvedeno kako kaizena ne bi preplavljivali zahtevi za izmenu nadimka po hiljadu dnevno. ovako lepo platiš pa menjaš svoje ime kako ti volja. Baš superiorno! izgradiću neku reputaciju kao Marko, ali ću onda sebe prekrstiti u nekog nepoznatog Janka. JES!
    - Ktitor podforum:
    Ukoliko smatrate da se ovde može diskutovati o nečemu novom i do sada neviđenom na našem postojećem forumu samo recite, otvorićemo novu temu i diskutovati o tome svi zajedno. Da, mogu da tračare iza leđa drugih, ali pobogu, možeš i ti preko privatne poruke, skajp četrumova, emesen četrumova štagod. TO BAŠ SU ME ZEZNULI S LTITOR PODFORUMOM. ova opcija će uglavnom biti korišćena za smarače koji u grupama od po troje četvoro preplavljuju forum ruše sneška drugima.
    ______
    Eto, ja mislim da ovo stvarno nisu nikakve tavke koje ove autore stavljaju iznad bilo koga. Ukoliko neko smatra suprotno, slobodno može argumentovano to da kaže. Dosta je bilo prepucavanja na osnovu pretpostavki koje su apsolutno neosnovane pošto su sve kart otvorene. ništa se ne krije.
    Pozdrav.

  18. мислим да је сурови објаснио...

    одох ја на нешто паметније... постаје стварно напорно и узбрдо и низбрдо и крозбрдо...

    а и да ме не бананира друг мафијаш ;)...
    алохца

  19. ovo mi se jedino svidja " - bez ograničenja za definicije(5)/postere(2)/čet(50 popularnosti): "

    Sto znaci da ja mogu da napisem 100 definicija dnevno a da se to ne smatra spemovanjem? Mogu li da budem udostojen odgovora?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.