U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
pre sat vremena
Сад је ДОСТА!
Dosta je samo kad biju :)
^
MNOGO je kad biju
Hahahha :) Inače opcije su super! Uplatiću kad stignem!
Evo i ja da pitam nesto.Ktitor nalog me ne zanima,ali apsolutno,ja sam underground i tako bih voleo i da ostane.Medjutim,svestan sam da je pomoc sajtu neophodna u neku ruku.I sam imam sa drugarima sajt(adresa je na mom profilu),i tamo sam moderator(nuzno zlo,jer znam najvise o klubu,avaj,gde ce mi dusa,znam...),pa sam svestan cinjenice da pojedine stvari,kao sto je zakup boljeg servera niko ne dobija dzabe.Moje pitanje je da li ja mogu da uplatim odredjeni iznos,kad budem imao vremena,ali da ne dobijem nikakve "cvarke",niti da me neko pohvali,jer sam dao novac,i da li onda menjam nesto na uplatnici?
pa mozes da uplatis nalog nekoj koleginici npr. :) samo u pozivu na broj upisi umesto tvog ID-ja njen (pogledaj address bar u browseru kada si na stranici tvog profila i videces broj 16611. to je tvoj ID.)
Evo Duncane, možeš na primer meni da uplatiš :)
Pa,ne bih,onda bi znalo jos neko sem modova koliko sam dao,a to se rasprica brzo.Zato cu ja da uplatim kao Ktitor nalog,ali da mi se nikad ne aktivira,jel moze tako?
Katija,tesko :)
Duncane, ne plaćaj nijednoj dok ti ne potvrdi da će da ti da. Da ti da...neke pluseve. :)
Rupo,ozenjen sam,kao momak zivim,to vec svi znaju ovde...Ali da sam probirljiv,jesam ruku na srce,i uobrazen i drkadzija(ovaj izraz moja devojka upotrebi bar 2 puta dnevno)
Ууу, која упала :) Ево, дајем ја хив +, шта год те пали.
данкане не буди дукатлија!!!!...ВЕЋ УПЛАТИ ЦУРИ КАТИЈИ К`О ШТО СИ И ОБЕЋАО...МОЈНЕ СЕ САДА ИЗВЛАЧИШ ;)...
Necu,jbt..Nikom ja ne dam nista!Kad sam imao 15-17 i bio bubuljicavi klinac koji slusa metal,nijedna nije htela da mi da ono sto je meni trebalo.A otkad sam se formirao kao muskarac,nijednoj ne dam nista,eto kaznjavam ih sto kaze Dzimi kad mu gospodje gledaju mocugu u GSP-u :))))
može Duncane lave, dogovoreno. Dao bih ti čvarke i pohvalio ali rekao si da ti to ne treba :)
Hvala,onda smo se dogovorili,ali ako dobijem cvarke slucajno,smatracu se opljackanim :)))
:) nemoj da brigaš.
Katija,nisko,nisko :)))
Za Katju daj 5 karata. :D
Kaizene,nemoj da bezis,trebaces mi na PVT,jako je bitno!Mislim za mene,ne za tebe,ali treba mi pomoc.
ok