Novo: KTITOR nalozi

1. kaizen
    pre minut ok

Jel se to odnosi na Korleonov komentar :)))))

2. Gospodo članovi, vežbanje citiranja je na drugoj temi :)

3. Korleone, primenjujemo znanje :)

4. katija:
    Jel se to odnosi na Korleonov komentar :)))))

pa to je više pitanje za korleoneta, on se izgleda nudi da plati... šta li...

5. Katja ne brini, ne treba da platiš 200 dindži. Imam bolju ideju. Odnesi Kaizenu Milku 300 gr i flajku Džeka, i postaješ ktitor odmah. Jbg, preko veze je mnogo bolje :)))

6. Ja, za par meseci dipl. ekonomista, mogu da kažem da je to isplatljivija i racionalnija varijnta :)
    Korleone u tebi leži homo economicus :)

7. Ja sam isto zavrsio ekonomiju...zavrsio sam sa njom posle 5 ispita...

8. ja sam u skoli uvek bila slihtara, pa cu tako i ovde. daklem: ja mislim da je ovo super ideja, ja cu sigurno da podrzim, narocito zbog unapredjenja infrastrukture, i ima odma da pljucnem kintu za 12 meseci. (ali tek od prvog, kad mi legne plata) :)

9. У јеботе , причита напокон целу тему. Ја уплаћујем сутра. Ако је то мој допринос да сајт ради брже и квалитетније , дајем кинту.

10. Peki jebote, ne bi vjerovao koliko mi je drago da te vidim. :)

11. I da, mislim da nije fer što običnim korisnicima oduzimate prava i dajete ih Ktitorima. Toliko o ravnopravnosti. Od mene te pare nećete dobiti ne zato što mi je to puno, nego zato što me mrzi da stojim u redu u banci zbog gluposti.

12. E pa Slavko, šta lupaš leba ti?
    Koja prava su oduzeta običnim autorima?
    Ktitorima su data prava koja nisu postojala nikad na sajtu.
    Imaš ih nabrojane.
    Ko da vas neko bije da platite bre.
    I dalje možeš da pišeš, brišeš, komentarišeš, četuješ, pišeš po forumu, kačiš postere, pitaš modove šta oćeš........
    Čemu ovo bre, nie mi jasno.
    Čovek lepo obrazloži na SVOM sajtu koji problem ima, ponudi opciju, i vi rat bre oćete da napravite.
    Ko hoće nek plati, ko neće, ne mora i ćzdr. A ne pljuvačina i optuživanje.

13. Ja juče nisam mogao obrisati jednu moju stariju defku. Tražim brisanje a mod mi pruža uplatnicu. Neka hvala.

14. Ni ktitori ne mogu da brišu stare defke.
    Raspitaj se prvo.
    Mogu da brišu samo one koje su pisali kao ktitori.
    Brisanje defki više nije njihov posao.

15. A mi ostali uopšte ne možemo da brišemo definicije(osim onih mlađih od 24 sata) jer smo, je l' da, ostali na istom statusu. Isti kurac.
    Brisanje defki više nije njihov posao? Heh, kakva slučajnost da baš sada dođe do te promene.

16. Ja ću ti opet ponoviti da ni ktitori ne mogu da brišu stare definicije.
    Za 24 h možemo da vidimo da li ćemo defku obrisati ili je čuvati. Sasvim dovoljno vremena.

17. fora je što, definicije koje napišeš dok si ktitor, možeš da brišeš dokle god si ktitor (ja se nadam da može)

znači definiciju koju danas napišeš kao ktitor možeš da obrišeš kroz 25 dana, ukoliko ti je ktitor nalog i dalje aktivan, kada istekne, ne možeš, ali kada ponovo uplatiš moći ćeš, sa izuzetkom da definicije koje si napisao u tom prelaznom roku između dva ktitor naloga nećeš moći.

18. Е , а јел могуће да као ктитор сам едитујем своје дефиниције? Хоћу све да их пребацим у ћирилицу?

Славко , хвала :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.