Prijava

Ово је сад Вука вип, а на јесен отворите и Фарму.

Ja samo da kažem da mi je taj akronim, VIP, odvratan. Nekako me asocira na VIP VB.
Mogli ste neki drugi naziv da date.

Daćemo, jbt, jeste uporni...

Подржавам скроз, одрећи ћу се једног одласка у соларијум, првом приликом.
Само, ово захтева већи труд око сајта, предлажем да се повећа број модератора, управо због тих неограничених опција (дефиниције, постери, чет) за претплатнике.

Па, колико сте само пута смували девојку на фору с вукајлије да не би плаћали курву, и онда ту исту девојку неком фором наговорили да заједно изнајмите курву, или не дај Боже, збарили паркинг момка да вам не наплати казну? Ја јесам, и и даље смо у контакту. Курва и ја.

Evo Milica lepo zbori.

Predlazem se ja za moderatora, ako niko nece.

Zaklinjem se Bogu, da cu svesno i casno obavljati taj posao bez uticaja stranih sila na moju svest.

Podjela na VIP i nevip i na Vukajliji? Zar je moguće? Moram priznati da sam razočaran. Ne kažem da ne treba pomoći sajtu tj njegovom vlasniku koliko ko može, ali to je moglo da funkcioniše po principu solidarnosti, da se postavi neka tema zvana npr. „dobrotvorni prilozi“ sa Kajzenovim brojem žiro računa, imenima i visinama „donacija“ od strane pojedinih autora itd. Sigurno bi bilo odziva. Ovako, počinju klasna raslojavanja - obični smrtnici će moći samo da maštaju o vremenom narastajućim privilegijama nedostupnog dijela foruma i zabavi Besmrtnih VIP-ovaca. Nekome je i 200 dinara mnogo. Još samo da na stranici za prijavu umjesto lika starog bradonje Vukajlije bude postavljen neki nabildovani ćelavac…

Њесра...мсм капирам ја да треба да се помогне сајту али ово одвајање чланова и прављење класа ми се не свиџа. Могли сте једноставно прво да видите колко људи би уплатило на молбу да се помогне сајту, да платиш што си сваки дан овде и да ово буде још боље место. А не одмах да продајете титуле...
И одмах треба укинути ово неограничено дефинисање и постерисање ВИП члановима!

п.с.-ја ћу вероватно и уплатити али ми се идеја не свиџа :)

Аман, не пише више ВИП, шта сте наврли. Уместо што оптужујете, могли сте смислити неку оригиналнију налепницу од ВИП, нешто у духу вукајлије.

можда : ја плаћам ! xD

Предлажем "Харач на паламуђење".

Управа напоље!

Какви 'добротворни прилози', па није каизен Ребрача.

И не разумем о каквом избегавању класних раслојавања причате, па нисмо у комунизму? Логично је да један успешан и посећен сајт, као што је вукајлија, понуди додатне опције које се плаћају да би и даље беспрекорно функционисао. Ко воли, нек изволи.

па није каизен Ребрача.

buahahahahahhahhaahahahaahhhhahahahahahahahahahahahhahahaahaahahah

nije mi dobro
ahahha

Nije Rebrača, ali očigledno zna da (nam) zakuca. Nije bitno kako će se to zvati, poenta je u raslojavanju vukaljijaša na klase. Ili uvođenju sistema „plati pa se klati“. Posebne i dodatne opcije su, po meni, trebali da dobiju oni koji se izdvajaju kvalitetom napisanih definicija i postova…Šta će biti ako jednog dana članarina, harač ili kako god se to zvalo bude duplo ili nekoliko puta više(srazmjerno povećanju „opcija i privilegija“)? Onda će, kao i na koncertima, oni što imaju da plate biti unutra da se zabavljaju a ovi bez kinte, koliko sjajni autori bili će ostati van?

aman ljudi, nije ukinuto definisanje.

Vrlo je moguć scenario da raznorazni pajseri koji uplate postanu VIP korisnici i nastave da se debilišu radi neke lične satisfakcije, kao što obično i biva na komercijalnim sajtovima gde VIP funkcioniše po sistemu: plati pa klati što kaže zeljček

Ovo postaje kao RTS!!!!:D

U svakom slučaju, da ne širimo dalje sujetne rasprave, svi imamo pravo da drugačije gledamo na sve pa i na ovu novinu. Ja sam samo rekao što mislim o tome i nadam se da mi niko, pa ni sam Kajzen, neće to uzeti za zlo.

Izdvajanje kvaliteta na Vukajliji? Pa to je previše subjektivno. Ovde je sve previše subjektivno tako da to baš i ne ide. I ovo je subjektivno mišljenje.
I ovo uopšte nije sistem ''plati pa se klati'', već ''plati da bi imao sajt i dalje'' jer srazmerno broju članova, tj. opterećenju koje server može (mora) da pretrpi rastu i troškovi. Ljudi, serveri nisu džabe! Posebno ne strani. Da je kaizen Mišković, pa okej, ali pretpostavljamo da je normalan čovek koji ima i drugih troškova. Molim vas...
Ne pričam ja ovo bez veze, plaćao sam ranije i ja neki server, i to Counter Strike server koji je ko zna koliko jeftiniji od ovoga, pa nije tako jednostvano.