Спе®мерска екипа 2

1. Dobro čiča,samo ti podprckuj,videćeš ti čija majka od jutros triput ustajala :D

2. ма јеси јеси....знам те `тицо!!! ;)

нема искупљења за твоје гријехе!!!....трунућеш у вукајлијашком паклу под патронатом лорда чиче ;)

3. Srbija se saginjati neće!

4. Јао мајко мила, тешко мени :)))

5. тако је то када говориш само полуистине ...;)

6. Еј Чича, надам се да ћу бити поштеђена онога што пише на твом профилу за ктитор налоге :треп: :)

7. мици је баш све детаљно пренела :)

8. ма погледајте моју задњу дефиницију...поготово ти мици, односи се и на тебе ;)....

непри-не лажииии!!! ;)...зна чиле свеее...

9. аааа мици јел ти имаш нешто против сиће ;)?!

10. Хахахахах, немам ја ништа против, него сам се понадала да ћу бити поштеђена, оно, ипак сам постала на неки начин спермашица...;)))

11. хахах...еееее са мунтањем и пируетисањем се не улазти у спеРм екипу ;)...ја сам овдје као Кина и Русија, могу ти ставим вето на улазак, па се ти слиакј ;)))

12. sha ima? sta spermujemo?

13. Лемајо, одбрани ме од овог чичегање ако Бога знаш! ;))))

14. hehehhehh od cice da vas branim? sto? od cice se bre ne branis, cici se prepustas...

15. Чича, ако ме пустиш да уђем у екипу, односно ако ме пустиш да ти се препустим, опраштам ти СВЕ! :)))))

16. хаха...видиш како лемаја зна ;)....

а ти мици бреее...није лепо то што пируетишеш ;)

17. pa dabome da znam... naucila sam ja svoju lekciju... the hard way... :P

inace, to sto javio vidi to sto vidi u avataru neprilagodjene, to je frojd odavno objasnio! :D :P

18. jebo vas Frojd..tip je bre budala...:)

a jel ti lemajic ne vidis...:))

19. a kad smo kod tog kvazi naucnika frojda (ne priznajem psihologiju uopste, objasnicu jednom) sta bi on reko...aj kazi lemajic pa da se nasmejem malo...:)

20. molim? frojd budala? e oko toga bismo se mogli sporiti! :D

pa nisam videla dok nam ti nisi skrenuo paznju. i iskreno, morala sam se bas dobrano skoncentrisati da bih videla... ali zato falusoidne oblike vidim svugde oko sebe! :P :))))))))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.