Спе®мерска екипа 2

1. Јавио, ја ти рекох нешто. Ако ме нешто нервира онда је то кад неко промени целокупно понашање и однос према мени кад сазна колико имам година. А то ми се већ дешавало овде.

2. joj mici, pa ne promenio ga! pa u trenutku kad si se ti radjala on je pravio svoje prvo dete... kontas... a predrazinjo i ja vezbali pravljenje (msm, ne zajedno, ali smo generacija)

3. мици ја не мјењам понашање...према теби...и даље си пируеташица :))

да није лемаје можда бих ти и пвт послао ;))

4. Ala smo ga uvežbali, svaka nam čast.... a, lemajić? :)))

5. a rek'o sam kad sam dosao na sajt...stvarno nemam meru...sad mi glupo u picku materinu...

al' nista zaboravicemo to...idemo dalje...

spermasiiii su zakoooooon
    i zemuuuuuuuun

6. mi amore, pustaj joj pvt slobodno, znas da je meni tvoja sloboda najvaznjija... ;)))))

cicaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! cetitiri iljade!!!!!!!!!!! cestitam! cmok, cmok, cmok, stisak ruke! :D:D:D::D:D:D

7. cestitamoooooooo cet'r iljade......:))

8. хвала, хвала, хвала :)))

професоре...питање за вас...шта мислите колико ја имам година?! онако исрено...када се већ ограђујете од ове малољетнице ;)?!

а са мном сте ортак , и много горе ствари причате...:))

9. peki, jesmo vala uvezbali, svaka na cast! ali, ne smemo se sad opustati, ima jos mnogo toga da se uci! :D:D:DD:

10. ti si bre musko ЧИЧА..:)) znas kako pricam sa sinom ima 6 godina...ali sa cerama ne...ne d'o Bog...

11. Što bi rekli lemajić, ovi Zvezdini navijači "Ne posustajte, sve do pobede!" :)))

Čiča muško?... daj ne zajebavaj, javio :)

12. хахха...еее јавеее....ако ви нећете...ја боме хоћу са мици....причати ;)....
    мици мени се јавио...ја немам ни морала...а имам широка схватања ;)

13. predraze nemo me przis...pa zvao bi se Strina da je zeMsko...:))

14. немаш ти појма јавеее...;) питај лемајићку шта сам ;)))...ето и пртедраж зна...и дане...али пржимо около дукатлије ;)

15. ma bre vi ste svi bRezobrazni...samo sam ja ovde iskren..ajd more jeb te se...:))

16. mojne niko nista da pita lemajicku, jer ako lemajicka pocne da prica, nece vam biti dobro.... :P

17. ja lemajic nista nisam slagao...a ovi tajni agenti sto se lazno predstavljaju sram da im udje...

18. Da uzimamo bez pitanja znači? :))

19. predraze si ti siguran za lemajica...da nije i ona maloletnica...:))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.