mi amore, ma ja tebe na svirku zovem cisto iz kurtoazije, znam ja da ti samo zbog zvezde potezes vamo.... mada.... zar ti ja nisam najsjanija zvezda u citavom univerzumu!?!?! :D a palo mi na pamet da tebe uposlim za te plocice, ali ne finansiram ja, vec moja mama, pa bi to bilo malo nezgodno oko tog placanja... :P
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
јао, кад би неко од модератора обрисао мој последњи коментар, а у претходни уместо косе црте, ставио усправно, било би баш добро.
fuzbalerska individuo!!!!!
mi amore, ma ja tebe na svirku zovem cisto iz kurtoazije, znam ja da ti samo zbog zvezde potezes vamo.... mada.... zar ti ja nisam najsjanija zvezda u citavom univerzumu!?!?! :D a palo mi na pamet da tebe uposlim za te plocice, ali ne finansiram ja, vec moja mama, pa bi to bilo malo nezgodno oko tog placanja... :P
јој неприлагођена....многоо си захтјевана болан.... ;)
дукатлије
нисам, само онако лошО изгледа
па јесиииии :)....поготово када си у плавом купаћем, или још боље без њега...;)...е тек онда сјајиииш као нико :))))
ма договорили би се ми око плаћања, мсм оно ти одрадиш "исплату" и маму поштедиш новчаних мука ;))))
неприлагођена и ти јесиии...овај горњи ком. је на лемајићку ;)
дукатлије
ко, шта, где...о коме ти то
mi amore... ma skontala ja :)
дукатлије
фергусончеик, чувај дукат, требаће ти :)
дај ти свој,теби не треба :)
дукатлије
a onaj javio spava li spava, stoka pijana, a ovaj njegov topli brat fuzbalerska individua, sav se uzvrpoljio, vabi nas da ga spermujemo....
"mi amore... ma skontala ja :)"
"Гарава", само ти и можеш сконтати ;)))
дукатлије
данкане :нико те не примјећује: ;)))
дукатлије
да сматрам да ми не треба не бих ни теби рекла да чуваш свој, дукат:)
:и даље те нико не примјећује: