Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E odmah mi lakše...mislio sam da će biti problem što sam Srbin,ali evo prihvatili ste me :D
Dane ispašće ti oči!
па сад...кажу неки док жени не видиш оно ниси је ни упознао...
значи ми неприлагођену знамо....:)))
Не знамо.Само смо је упознали :)
Ma znamo se,zar je bitno da li se poznajemo :D
"технике медитације:
- физичка пасивна медитација, са концентрацијом на саму духовну делатност
- медитација у склопу са неком фиѕичком активношћу, рецитовање или дисање"
ја упражњавам српску медитацију,али не бих о томе заиста.
хвала Богу преведох вас у праву вјеру :)))...само ЋИРКА ;))) одох и ај ето ем за који сат...браћо напаћена ;)
дадада упознали смо је...то сам хтео да кажем...;)))
"MEDITACIJA ima umirujući učinak, te se u alternativnoj medicini preporučuje kao metoda opuštanja. Broj otkucaja srca je usporen, disanje je produbljeno, te je smanjena napetost u mišićima."
извињење за латиницу. али нисам могла да преписујем опет
па где нађосте сада да медитирате
E čiča mene si zaboravio :D
Ja sam za lakšu metodu,kad budu slova na ćirilici,odmah kupujem tu tastaturu.
алооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
моја медитација је ефикаснија,убрзава срце...осетиш се жив...а осети се и она жива.Често јој тепаш Десо,Десо...Иако јој је право име Десанка...
а ти не медитираш или си брз
http://i.imgur.com/pzrE8.jpg
манијациииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Baba čupaj te kablove,upropastiše dete :D
ko sad spamuje sa mackom?
Hahahaha ne spominji mi mačke :D
Хахаха мачке :))))