Pitajte ovoga ispod, al pre toga odgovorite onome iznad 9

1. Hrnjau, a pa to je valjda ono kad se budis i protežeš, nesto izmedju mačke i čoveka pa nije ni mjau a ni hrrrr nego je Hrnjau... :)

Kako ti sad zvuči?

2. Tako sam i mislila. :)

Koja svakodnevna obaveza te najviše nervira, a koja ti je najdraža?

3. Smara me da perem zube pred spavanje kao i brijanje svaki put, a najlepse mi je kad tebi moram da odgovaram na pitanja :)

Koliko puta dnevno peres zube i koliko cesto posecujes čika zubu?

4. Haha, pa nije to obaveza, to je dobra volja valjda.
    Minimum dvaput dnevno perem zube, ali i više puta tokom dana, a zubara posetim s vremena na vreme, baš sam bila pre manje od mesec dana, kaže da je sve u redu, "ništa on to ne bi dir'o". :)

Najbolji način da slobodno, dosadno popodne pretvoriš u nešto prijatno?

5. Ma ništa, uzmemo neki dobar auto, poneseo para, slušamo lepu muziku, jedemo neku ukusnu hranu, posle se ljubimo ali prvo jedemo žvake i onda smo happy ceo dan!

Kako rešavaš probleme uraslih noktiju i misliš da je stvarno promaja toliko sjebana stvar?

6. Hahahaha, nemam tu nesreću sa noktima, ali čula sam da jedan profesionalan pedikir tretman i te kako pomaže, a promaja je baš kul, drugačije se i ne bih rashladila ovog leta u čitaonici da ne sedim na najpromajnijem mestu, od kojeg svi beže.

Najbolji koncert na kojem si bio?

7. Billy Idol 2006-e EXIT.

A ti?

8. Koncert Bajage,Hladnog piva i Van goga pret prosle godine mislim da je bio, mozda i ranije. Uglavnom je bila ludnica, mada je sam bio na jos nekim rili kul koncertima.

Najbolji sladoled koji si probao i gdje?

9. Rumenko, ispred super marketa kod osnovne skole Jovan Popovic u Novom Sadu. Sladoled je bio kraden.

Chupa chups ili žele zeka. Kada, gde, sa kim, zašto, pošto (moras sve da napises inače ne važi) - pitanje za coek-a

10. Rammstein 2010. Beograd. :) Mada bilo je sjajno i kad je Queen nastupao pre 2 godine i 2004. Metallica.

Tvoja parola?

11. Ljuljaj zabavljaj, ne znam nisam pametan, sudbina, tako je zapisano, ima i gorih stvari u životu-recimo umreti, tarot :)

A tvoja?

12. Hahahahaha :D Jedan drug je podelio svoju mudrost sa mnom, glasi "pusti govno da smrducka", i stvarno deluje, sačuvala sam tako tone i tone živaca.

Šta ti je na wallpaperu?

13. Trenutno neki preterani gušter, menja se na po sata neke slike za win7, neka tema Bing world contest. DObre su fotke, a ja volim gmaza.

Boja posteljine i gaćica za večeras (sakupljam materijal)?

14. Šareno i šareno.

Materijal za šta? Hahahaha

15. Materijal za sutrašnju definiciju :)Idem da spavam pa da poželim laku noć.

Da li da poželim? Evo sam odgovaram na pitanje: Laku noć :)

Pošto laku noć (u dinarima)?

16. Aham, ja mislila materijal za...razmišljanje. :P
    Idem i ja, laka ti i bila noć.

Da li si nekad bio/bila u botaničkoj bašti?

17. Ne.

Da li voliš da plivaš dok pljušti kiša?

18. Volim.

Gde je moj daljinski?

19. Pogledaj u ruci.

Zašto su mi opet isključili telefon?

20. Зато што ниси разговарао са мном.

Зашо није лепо време да могу да идем на базене?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.