ConQUIZtador

1. ŠKK?
    Registrovao sam se i non stop mi tiltuje stranica, kao da se rifrešuje na svakih 0.5 sekundi...???

2. Е, мени се то десило кад сам покушао да региструјем ћирилични ник идентичан као овде. Онда сам регистровао ник "Пеки" и сад 'оће.

3. Evo ugasih chrome pa ga upalih ponovo, pa se smirilo... :)

4. Тај први је вероватно окупио све ортаке и родбину да освоје прво место. :)

5. Za prvo mesto ne pomažu ni ortaci ni rodbina, ni bilo ko već dani i dani igranja. Msm, kako inače da znaš da je Rtanj visok 1565 metara i to odgovoriš za 1.55 sekundi :)

6. Ja tek 103. , mada da sam znao da su stare Maje koristili tačke i crtice umesto brojeva možda bih se i kvalifikovao.

7. Msm, kako inače da znaš da je Rtanj visok 1565 metara i to odgovoriš za 1.55 sekundi :)

Мени стоји папирић поред компа и на њему пише : Ртањ - 1565, Вебер - магнетни флукс. :)

8. Odbojkaš Ivan Ilić je visok 194 cm :)

9. Svaka čast Vojteče. Ja ispadoh zbog pitanja o beogradskim opštinama. A tu mogu samo da lupam, te lupih pogrešno. Ali ono, gore glava, idem dalje u nova osvajanja, je l' de? Jeste..

10. Кад је следећи турнир? Морам да се пријавим, само прво да скупим златнике, немам ни динара. :)

11. прво да скупим златнике, немам ни динара.

И кад их скупиш нећеш имати ни динара лололол

12. ЕДИТ: сконтао
    ник: gm two

13. Оће неко?

14. Evo mene, Mario90...

15. Нашао сам те, ал не контам како да уђемо у исту партију. Тек од синоћ играм ово. Шта треба да радим?

16. Sad ću ja da napravim duel sobu...

17. ОК. Само ми раци где то да нађем, не сналазим се још баш најбоље.

18. Idi na "prikaži duel sobe", ima jedna posebno za tebe...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.