ConQUIZtador

1. Jano hani bani ako te ja onkokistadorim ima da ideš ulicom i pričaš sama sa sobom na nekom novom jeziku.
    :DD

2. jel igra neko turnir veceras?

3. Ima i mene tamo, al ne bih da se blamiram xD

4. neko raspoložen za upoređivanje znanja?

5. Ајд ја ћу. Мада ме сморило више да ми постављају питања типа "Ако је особа рођена 34. јагуара који је знак у вијетнамском хороскопу"? А поооосебно ми је докурчило што у СВАКОЈ партији мора макар једно питање да буде типа "Јео сам говна, био комуњара, усташа и ђарма и мрзим Србе"- Из које Балашевићеве песме су ови стихови?

6. može. daj nik, i treba nam još jedan.

7. Гроф Хеда.

8. dodaj i mene
    sedplas

9. Ајте онда. Само ја не знам како сад сви да уђемо у исту собу, то ти одради. Ин аче ја сам био близу плаве крстаче, а сад сам калирао негде на 7300. Тако да најебећете лолоо

10. Може реванш ако хоћете, само јавите овде. Прејак сам за вас лоло

11. gde da andjem link licimuri?

12. bravo dankane, bolji si, priznajem. arčiš više od mene.

13. Ја пребиЈо ову младу господу, много су добри и брзи за своје године. Али недовољно да зигују мене Грофа лололо. Царимире, нађи линк преко Бурек форума.

14. jebeni burek forum eo saću

15. 'ajd' sad, nije bilo tolikog prebijanja, nego dobro, pobednici pišu istoriju (makar pobedili i sa jednom teritorijom više, lololo)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.