Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Oce li neko?
Ljudi, zamolio bih vas da mi kažete da li je i dalje svako drugo pitanje o jebenom Balaševiću? :) Ako nije, mog'o bih ja jednu oplesti, ako i vi 'oćete, posle godinu i više dana... :)
А није ми ништа сметало, него... Победићу те томоро, вори донт.
ajde blake, murinjo :)
Мене ми се не игра више, жиота ми. 2 сата играсмо :)
Хахаха, Блејк, нама било једно у 4 партије. :))
Мурињо, томороу ит ис.
Aj sutra ćemo, meni se nenormalno spava. Nego čisto da proverim za tog kretena, jebem li mu oca blesavog. Baš zbog toga sam i prestao da igram. Doduše, tome su doprinela i neka debilska pitanja, ali to nije bilo presudno. To šlihtarsko govno je presudilo, dabogda presudio samom sebi. :) Čisto informativno, nik mi je Kluivert92. JEBOTE, IGRAM KONKVIZTADOR! :D
Igram i ja, zovite kad budete igrali :)
spavalice ocemo sad jednu?
E ljudi, ako hoćete mogu i ja, ipak sam ostao budan... :)
ajde ja sam Anarachyst i tamo :)
Ej, ajde, bar jednu da opicimo :)
kaca-nesa sam tamo
Неко оће ли?
hocu ja
Ајд направи групи. Ја сам Зна Мурињо, ал на ћирилици
На латиници* лоло
Zna Murinjo
Ocu ja, ja kidam.
pa ima zna murinjo, al na latinici?
ТАј сам, ај диграмо. Бич, кажи ник
kaca-nesa