Неки луди хирург, познат по одвајању сијамских близанаца навата неке две ликуше и неког Јапанца, који прича исто као овај у Саут Парку, и направи од њих гусеницу. Онда их тролује, дође мурија, убије једног пандура, са другим се у исто време изрешета, тако да у кући умру сви сем то троје што су спојени у гусеницу. Будући да је кућа прилично одаљена од остатка цивилизације, филм се завршава тако што вриште, знајући да не могу да изађу. Е да, Јапанац је умро, истриповао се да је дотични хирург Бог и да га кажњава због својих злодела, па се искасапио по врату. Има и други део, где неки лик одгледа тај филм, па се истрипује да је он као тај хирург, па почне и он да прави гусенице... :)
Хаххахахахахаха, како сам фејловао, мени ''лупам'' именица. :)
Мене су учили да иде треба. :) Можда си у праву, питај Џимија. :) Е ја ћу играти за 20ак минута, одох да гледам Саут парк. :)
Јел гледаш преко нета, или има негде на ТВу?
Ааа, ајде иди, таман ја да се окупам. ;)
На Мтв-ију. До јаја епизода са Стив Џобсом :)
не почињите после без мене :)
Ја сам гледао фил Human Centipede... Тек тада сам схватио колико су се спрдали у овој епизоди... :)
О чему се ради у филму?
Неки луди хирург, познат по одвајању сијамских близанаца навата неке две ликуше и неког Јапанца, који прича исто као овај у Саут Парку, и направи од њих гусеницу. Онда их тролује, дође мурија, убије једног пандура, са другим се у исто време изрешета, тако да у кући умру сви сем то троје што су спојени у гусеницу. Будући да је кућа прилично одаљена од остатка цивилизације, филм се завршава тако што вриште, знајући да не могу да изађу. Е да, Јапанац је умро, истриповао се да је дотични хирург Бог и да га кажњава због својих злодела, па се искасапио по врату. Има и други део, где неки лик одгледа тај филм, па се истрипује да је он као тај хирург, па почне и он да прави гусенице... :)
Хаххаха!! Колико обожавам ту дозу сатире у Саут парку. :)
Ја не могу више да играм, мрзи ме... :)
Чекам Муриња онда :)
Ко чека тај дочека. :)
Ајде играмо само ти и ја онда.
Хоћеш дуел или да игра неки анонимус са нама? :)
Како оћеш. Добићу те свакако, боље са сведоцима. :))
Јао, дечко, готов си сад. :)
Која ти ова Мирдита
Откуд знам :)
Хахаххахаха сисо!
КИСЕО АХАХАХХАХАХАХАХАХ