Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ма знам преко Хрома, то сам прочитала. :) Него мени никад није излазио бурек форум, кад багује, пише типа не може да се повеже са конком не са буреком.
Шеки, мени карактеристичније за Фландерса. :))
Murinjo, ako je bag, onda je Boga mi jedan debeli, već 3 dana ne mogu da uđem, kad sam to napisao na Burek forum fb strani, oni obrisali post, stoka.
Мирослав се зовеш? :))
Хахахах, јебига, не воле те људи.. Какав Бурек, спамерски форум. А Конквистадор ми није занимљив више јер сам најбољи. :)
Оно, ако се ја не рачунам? :)
ajde nato, da te operem jednu
Близу. :)
Фаустино, неће ти бити много тешко. Што бираш најслабијег противника, није фора? :Д
опасне речи за неког ко ме није добио никад. :)
И не зовеш се ваљда само Мика? Да није Милорад? :)
Фаустино ник? :)
ti mi delujes nezainteresovano murinjo :) upadaj ako oces. nik mi je sekutikaram
Мурињо, ош ми рећи јесам ли погодила?
E sad radi, promenio sam particiju.
O'šo ja, vidimo se sutra.
Сад нема ко да игра лололо
Ima, pravi sobu, nik je Matriks5. :P
играм за неку опкладу сад, ај сутра ћемо :)
Je l' 'oće neko sad?
Ocu ja
Možeš sad? Izvini jebiga, nisam video odmah.
Hoće li neko sad?
ajde ocu ja duel, nik je sekutikaram