U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Хахаххахахах напуши се курца слободноо :))))
xD
Е људи идем ја у пичку лепу материну, и вероватно се нећу враћати пар дана, ако не и целу недељу. Љубим вас бре све. :*
mici lepo se provedi :))))))))
predrazinjo, ocekujem da se zapljujes http://vukajlija.com/forum/teme/10055?strana=1 :)
jao, sto mi salb PR :D
ја се уписујем сваки дан...
одох да шетам бебу...љубац, љубљц...:))
hvalaaaaaaaaaaaaaa
odoh i ja, mahni ako me vidis ;)
caoooooooooo
:Razočarano odlazi sa teme, potpuno zbunjen:
svi odose a ja osta...
утчао сам на минут да се упишем...имам госте...
ССССССППППЕЕЕЕРРРРМММММММММММММММММММММММММММММММ
уа спермашиииии три сата нико да баци сперм..:))
i ti si dosaetaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
zakljucila sam da ne umem da spermiram :P
mozda zato sto ti niko nije pokazao
sve je moguce i nista ne mora da znaci
konacno - slobodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! al za malo, ceka me gomila sudova...... :((((((((
neprilagodjena, ja bih bre rekla da se odlicno snalazis! :D:D:D
Пери, пери, лемајић... то јача твој дух и индивидуу :)))
hahahaha jaca telo i snazi duh! ali i unistava nokte jbg... a ne mogu prati sa rukavicama... sve mi onda klizi i ispada... i dalje pricam o sudovima, neam ja pojma sta ste vi mislili! :P
гдеј си предражеееее...
ја само да се упишем...гости неки ту али још мало одоше..
ссссссссссппееееееееррррррррррррмммммммммммммммммм
Деј си јавио, цару, краљу, прваку у скоку у даљУ :))))
Лемајићка, нисмо сигурно на судове мислили... ал добро ако испада, онда мора и да упада :))
mislim da mozemo da osmislimo novu kletvu, nesto u pravcu "ne dao ti bog da ti javioevi gosti u kucu dodju" ili tako nesto.... hahahahaha! :D
Немој ти мала да смишљаш ту неке клетве... кад већ имамо једну добру "дабогда те шеф задржавао на послу као лемајићку" :))))