Prijava
  1.    

    Frodo deonice u Gospodarima

    Težak rsmo, anakonda davi brate. Delovi filma u kojima se onaj midžet proserava kako ne mož' jebeni prsten oko vrata da ponese, a moj deda u sedamdeset godina ređa gigantske cepanice uz zid garaže. Da stvar bude još gora, kad se sva tri filma spoje traju duže od filmskog maratona na RTV Politika, pa ako uspeš da ih pogledaš đuture, ima da ti se zakrvave oči ko da si sinifovo sonu kiselinu.

    Još se onaj debeli midžet što se loži na njega nudi da mu pomogne, ali jok, jebeni Frodo smarač tripuje da će mu neko zabode ono bižuterijsko vnugo. Bleji sa njima još neki anoreksični sa piskavim glasom, pogrbljen k'o programer, em žasu izgleda, em i on smara. Šta je najgore, taman krenu do jaja delovi, ono peglanije, rokanje orkova matori, naš koje kidanje, pa još se pojavi i zaleluja sisama ona cava što je napravio onaj baja iz Aerosmita, ali kurac mamu im jebem, iseku i vrate na midžete.

    Ne želim ni da zamišljam koliko to tek smara u knjizi, naravno br'te da nisam čit'o, ono njesra je teško podići, a kamoli pročitati.