Prijava
 1.    

  Između dva brda

  Ne da ti dole, gde je nainteresantnije! Ne da ti ni otpozadi, što opet prolazi kako - tako! Gadljiva je, blajvanje ne dolazi u obzir! Boli je desna ruka, a i leva nije baš u punoj kondiciji. Ipak, hoće nekako da te zadovolji. Zajedničkim naprezanjem mozgova dolazite do, po obe strane, prihvatljivog rešenja. Ona ima dobre sise, taman da se to odradi kako treba, uz njenu malu pomoć...da ih gura na unutra, da ih drži na okupu...složila se, izgleda joj totalno bezopasno, daleko od pičke, daleko od neželjene trudnoće!
  Ali...

  - Nemoj slučajno da mi svršiš po licu, ubiću te! Znaš li koliko košta ova šminka!?

  Ustaješ i oblačiš se. Sa VELIKIM problemom ga stavljaš u gaće. Još veći problem je navući pantalone. I najveći problem...nemaš kintu da platiš kurvu, a nemaš ni rezervnu soluciju! Odlaziš kući...

  Ideja!!!

  Vraćaš se svojoj prvoj ljubavi, Desanki Šakić i u najsvežijim fotografskim mislima vidiš njena dva brda i njega između, kako nonšalatno klizi na gore, pa na dole, opet gore, malo dole...a ona vrišti: "Toooo, ori mi dolinu!!!"

  Sa zagonetnim osmehom na licu upropašćavaš joj šminku, a ona sa opuštajućim uzdahom kaže: "Nema veze srce, ionako sad idem kući.".